reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Agata skoro masz termin na 01.09 to prawda ,że nie mogłaś zajść w ciążę w wigilię.
Ja mam z om na 09.09. i wiem z obserwacji że stało się to ok 10dni przed świętami. Gdzieś mam to zanotowane.
Bardziej na Mikołaja musiało cię złapać ;)

Ja też mam z om na 9.09 i u nas to na bank 16.12 się począł.. W wigilię to j7z mi się śledzi chciało.. jak cały 1 trymestr.. I nie tylko..

reklama
Ja ostatnio zlecam mordowanie tych azjatyckich biedronek, po tym jak mnie jedna pogryzła. Pszczół nie pozwalam tknąć i się tak nie boje, bo one tylko w samoobronie żądlą. Ale os i szerszeni boję się panicznie! I ciem. Ale to już inna sprawa [emoji14]
Mnie chyba najbardziej pająki przerażają. Na działce nie mamy łazienki tylko tzw wychodek na dworze i zanim tam wejdę zawsze wysylam męża z miotłą na zwiady. Dopiero jak teren jest czysty to wchodzę [emoji23]

Przyszły moje wyniki krwi. Cholestazy na szczęście nie mam :)
Ale mocz mam ciężar właściwy poniżej normy i tutaj mam jakieś zaburzenia. Ale nie wiem w ogóle czy to ze względu na ciąże czy co to

IMG_3731.JPG

Załączniki

• IMG_3731.JPG
    IMG_3731.JPG
    98,3 KB · Wyświetleń: 278
Mnie chyba najbardziej pająki przerażają. Na działce nie mamy łazienki tylko tzw wychodek na dworze i zanim tam wejdę zawsze wysylam męża z miotłą na zwiady. Dopiero jak teren jest czysty to wchodzę [emoji23]
Mnie pająki obrzydzają do granic możliwość. Kiedyś miałam nad łóżkiem i mój S. go zabił i gdzieś spadł to przecież nie poszłam spać póki nie znaleźliśmy ,,ciała " :D

Ale mocz mam ciężar właściwy poniżej normy i tutaj mam jakieś zaburzenia. Ale nie wiem w ogóle czy to ze względu na ciąże czy co to

Zobacz załącznik 888797
Też często mam ciężar właściwy moczu poniżej normy. Lekarz powiedział, że pewnie dlatego że dużo pije i kazał się nie przejmować

Mnie pająki obrzydzają do granic możliwość. Kiedyś miałam nad łóżkiem i mój S. go zabił i gdzieś spadł to przecież nie poszłam spać póki nie znaleźliśmy ,,ciała " :D
Haha rozumiem Cię doskonale [emoji23]ja na początku ciąży musiałam dużo leżeć i tak sobie patrzę któregoś dnia na sufit i widzę pajaka, może nie był duży ale był [emoji85] wyprowadziłam się z calym majdanem do salonu bo męża nie było i nie miał kto unicestwic besti [emoji16]

Zobacz załącznik 888797
Dobrze że nie masz cholestazy , teraz możesz być spokojniejsza :)
A ja też ostatnio miałam nie taki ciężar moczu i też gin kazał się nie przejmować :)

A ja tam nie wiem kiedy się udało albowiem jak tylko chłop z DE wrócił po 15 grudnia tak codziennie coś było aż do 5 stycznia kiedy to.wyjechał z powrotem do pracy
:D
Chociaż mądre kalkulatory wyliczyły iż było to 27 grudnia

Mi kalkulatory wyliczają 30-31.12 i to słabo bo w oba dni byliśmy pod wpływem alkoholu. Można rzec dość sporym bo mieliśmy dobry weekend sylwestrowy [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry