reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie wczoraj Ulka skopała parę razy dość boleśnie.
Kluska zamiast w twarde żebra to kopie w co się nawinie na dole brzucha.
Ponoć takie ułożenie jakie od dwóch tygodni praktykuje jest w przedziale 1-3% wszystkich ciąż.
Indywidualistka od samego "brzuszka"?? :rolleyes:

reklama
Witam się i ja świątecznie

dzień na spowolnionych obrotach, mam muła :)
Chłopaki są na spływie kajakowym a ja się nudzę... obiadu nie muszę robić bo zostało z wczoraj
okna tylko pomyłam :))) nawet na spacer z psem mi sie nie chce isc

Paulamama widzę folkowe klimaty:)

Kącik dla małej już prawie gotowy. Jeszcze tylko imię zamówić i powiesić nad łóżeczkiem
Lubię tak popatrzeć jak ktoś zamiast różu lub szarości dla odmiany wybiera zdecydowane kolory.
Nie żebym.miała.coś do tych wyżej wymienionych :)
Ale jak np dziewczynka.idzie ubrana w granatową kiecuszke albo w kolorze musztardy i nie ma na sobie grama różu to mi oko samo do takiego ewenementu ucieka :p

Miki zadowolony z pogody i ciszy w domu bo sobie maszeruje jak wojskowi w TV.
A mnie przykro że ja w domu... Szczególnie że tam na miejscu będzie brat męża z "córką" i babą swoją która jest też w ciąży i rodzi na dniach (sierpniowa) i lata jakby jej petarde w d..pe wsadził a ja jestem stara i niedołężna ze spinającym się brzuchem... do bani do bani do bani
Deszcz pada, nie ma czego zalowac. Ja chetnie tez bym poszla, ale nie.ma co sie forsowac w tlumie.

Miki zadowolony z pogody i ciszy w domu bo sobie maszeruje jak wojskowi w TV.
A mnie przykro że ja w domu... Szczególnie że tam na miejscu będzie brat męża z "córką" i babą swoją która jest też w ciąży i rodzi na dniach (sierpniowa) i lata jakby jej petarde w d..pe wsadził a ja jestem stara i niedołężna ze spinającym się brzuchem... do bani do bani do bani

Tylko by Cię wkurzała jej obecność ...

reklama
Do góry