reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Witajcie. Noc przespana idealnie. Dziś wolne więc w polach zwiedzanie muzeum w ktoktó chyba nigdy nie byłam a mieszkam tu aż 26 lat ale bywa i tak :laugh2:
Wczoraj w Ikei czułam się jak ryba w wodzie. Jakbym mogła to bym chyba codziennie tam przebywała.
Kącik dla małej już prawie gotowy. Jeszcze tylko imię zamówić i powiesić nad łóżeczkiem.:-p

reklama
Ja to Was zaskoczę. I po garnitur i sukienkę byliśmy SAMI i wogole rodzice w nic względem ślubu wesela nie mieli wglądu. Przyjść. Tyle. I z cywilnym i z kościelnym tak było. A życzeń tez nie lubię.

My podobnie.. sami wszystko zorganizowaliśmy. Tylko sukienkę była że mną oglądać koleżanka. Cywilnego nie robilismy

Gosia zrobiłam naleśniki na tej wodzie gazowanej jak pisałaś. Różnicy za bardzo nie widziałam;) wyszły pyszne jak zawsze;) ale ja dużo jaj dodaje.. I je długo miksuję aż się pianka zrobi.. młody z ksylitolem, m z dżemem, ja z serkiem.. Tak u nas, każdy co innego;)
Fajna pogoda 22stopnie.. zaraz do kościoła.

Kasia, ja w czerwcu i lipcu 3 sukienki ciążowe na wyprzedażach kupiłam i 2 są napięte.. Tak że wiem o co chodzi..
Wogole to muszę w nich sobie zdjęcia porobić, bo już mam plan na wiosnę je sprzedawać;)

Berek.

Mnie też baniak boli.
Chłodno. Fajnie. Chłopaków na paradę wyganiam i mam zamiar coś ogarnąć w chacie. Starzy wybywają do rodziny DZIĘKI BOGU więc pusta chata...
Idę dziabnąć elektrolity.

Berek.

Mnie też baniak boli.
Chłodno. Fajnie. Chłopaków na paradę wyganiam i mam zamiar coś ogarnąć w chacie. Starzy wybywają do rodziny DZIĘKI BOGU więc pusta chata...
Idę dziabnąć elektrolity.
Jak mieszkalam na Mokotowie to natknelam sie kiedys na probna parade wieczor przed ta wlasciwa. Robi wrazenie, a ludzi w zasadzie garstka. Fajnie jest wybrac sie dzien wczesniej wieczorem.

Witajcie. Noc przespana idealnie. Dziś wolne więc w polach zwiedzanie muzeum w ktoktó chyba nigdy nie byłam a mieszkam tu aż 26 lat ale bywa i tak :laugh2:
Wczoraj w Ikei czułam się jak ryba w wodzie. Jakbym mogła to bym chyba codziennie tam przebywała.
Kącik dla małej już prawie gotowy. Jeszcze tylko imię zamówić i powiesić nad łóżeczkiem.:-p

Ślicznie [emoji7][emoji7][emoji7] a te półeczki nad łóżkiem to też z Ikea?

reklama
Do góry