reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć Renata.
U mnie sn mam nadzieję to nie pomogę..
Ale dla odmiany torbą jest, a pokoju brak;)
Ale będziemy sypialnie oddawać na stałe stąd się nie spieszymy;) łóżeczko dopiero dzisiaj zamówiłam, ale segment w szafie poprany j poprasowany czeka;)
Ja mam termin na 9.09 i będzie dziewczynka. Chyba Klaudia.
Czyli u Ciebie 3 tygodnie do tulenia:) My dla dziewczynki mielismy wybrane na samym początku (Patrycja) a jak wyszło ze chłopak to długo długo nic nie wybraliśmy. Chcialam sn ale lekarz nie pozostawił złudzeń a odkad wiedzialam ze moze byc taka klucha to nawet się ucieszyłam ze nie będą męczyć I mnie i dziecka.

reklama
cześć dziewczeta:) odkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę;) ) no i Sebastiana w brzuszku z terminem na 28.09. Prawdopodobnie będzie cc gdyż 27.07 juz ważył 2550 gr i lekarz podejrzewa 4500 do porodu. Teraz w piątek mam wizytę wiec sie okaze jak przybrał. Pokój tez juz prawie czeka. A torba jeszcze nie spakowana :D pytanie mam do mam z cc. na ile przed terminem wam wyznaczyli zabieg ?
Hej ja mama dokładnie taki sam termin jak ty i cesarke zaplanowana na 18.09

cześć dziewczeta:) odkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę;) ) no i Sebastiana w brzuszku z terminem na 28.09. Prawdopodobnie będzie cc gdyż 27.07 juz ważył 2550 gr i lekarz podejrzewa 4500 do porodu. Teraz w piątek mam wizytę wiec sie okaze jak przybrał. Pokój tez juz prawie czeka. A torba jeszcze nie spakowana :D pytanie mam do mam z cc. na ile przed terminem wam wyznaczyli zabieg ?
Ja też w planach SN termin za 28 dni. U Nas Miki i nic nie gotowe ;) ale w pogotowiu za to :) z tym że to 3 dziecko i luz na cycach:)

Dobra zjedliśmy obiad pierogi ruskie od mamy, poprasowalam, zmieniłam pościel jutro wypiore, ugotowalam kukurydze i wkoncu leżę, upał okropny więc siedzimy w domu odliczam do września bo chce już te inna pogodę i spokój

A mi zostało 14 dni żeby się przekonać czy czasem i ja takiego skierowania na CC nie dostanę.
Z wyznaczoną datą.
Ogólnie to na obrót zewnętrzny się nie zgodzę. Więc albo sama się przefiknie albo zabieg.
Ja też nie jestem za obrotem zewnętrznym. Jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja za 6 dni mam ostatnią wizytę i wtedy podejmujemy ostateczne decyzje z ginekologiem.
Witamy :) ja póki co, jeśli na wizycie 21.08 będzie wszystko ok to CC mam mieć koło 27.08, więc będzie to 10 dni przed terminem. No chyba, że Mała się przekręci :)

Ja też nie jestem za obrotem zewnętrznym. Jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja za 6 dni mam ostatnią wizytę i wtedy podejmujemy ostateczne decyzje z ginekologiem.Witamy :) ja póki co, jeśli na wizycie 21.08 będzie wszystko ok to CC mam mieć koło 27.08, więc będzie to 10 dni przed terminem. No chyba, że Mała się przekręci :)
U mnie też zaplanowanego 10 dni przed terminem

reklama
Do góry