Czyli u Ciebie 3 tygodnie do tulenia My dla dziewczynki mielismy wybrane na samym początku (Patrycja) a jak wyszło ze chłopak to długo długo nic nie wybraliśmy. Chcialam sn ale lekarz nie pozostawił złudzeń a odkad wiedzialam ze moze byc taka klucha to nawet się ucieszyłam ze nie będą męczyć I mnie i dziecka.Cześć Renata.
U mnie sn mam nadzieję to nie pomogę..
Ale dla odmiany torbą jest, a pokoju brak
Ale będziemy sypialnie oddawać na stałe stąd się nie spieszymy łóżeczko dopiero dzisiaj zamówiłam, ale segment w szafie poprany j poprasowany czeka
Ja mam termin na 9.09 i będzie dziewczynka. Chyba Klaudia.
reklama
My z mężem przez ojców tak byliśmy zmuszani i mam 36 lat i do dziś traumę pomijam że w okresie dojrzewania zaburzenia odżywiania przez to.Dla mnie karmienie na sile to przemoc wobec dziecka...
18grudzien
Fanka BB :)
Hej ja mama dokładnie taki sam termin jak ty i cesarke zaplanowana na 18.09cześć dziewczeta odkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę ) no i Sebastiana w brzuszku z terminem na 28.09. Prawdopodobnie będzie cc gdyż 27.07 juz ważył 2550 gr i lekarz podejrzewa 4500 do porodu. Teraz w piątek mam wizytę wiec sie okaze jak przybrał. Pokój tez juz prawie czeka. A torba jeszcze nie spakowana pytanie mam do mam z cc. na ile przed terminem wam wyznaczyli zabieg ?
Ja też w planach SN termin za 28 dni. U Nas Miki i nic nie gotowe ale w pogotowiu za to z tym że to 3 dziecko i luz na cycachcześć dziewczeta odkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę ) no i Sebastiana w brzuszku z terminem na 28.09. Prawdopodobnie będzie cc gdyż 27.07 juz ważył 2550 gr i lekarz podejrzewa 4500 do porodu. Teraz w piątek mam wizytę wiec sie okaze jak przybrał. Pokój tez juz prawie czeka. A torba jeszcze nie spakowana pytanie mam do mam z cc. na ile przed terminem wam wyznaczyli zabieg ?
18grudzien
Dobra zjedliśmy obiad pierogi ruskie od mamy, poprasowalam, zmieniłam pościel jutro wypiore, ugotowalam kukurydze i wkoncu leżę, upał okropny więc siedzimy w domu odliczam do września bo chce już te inna pogodę i spokój
Ja też nie jestem za obrotem zewnętrznym. Jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja za 6 dni mam ostatnią wizytę i wtedy podejmujemy ostateczne decyzje z ginekologiem.A mi zostało 14 dni żeby się przekonać czy czasem i ja takiego skierowania na CC nie dostanę.
Z wyznaczoną datą.
Ogólnie to na obrót zewnętrzny się nie zgodzę. Więc albo sama się przefiknie albo zabieg.
Witamy ja póki co, jeśli na wizycie 21.08 będzie wszystko ok to CC mam mieć koło 27.08, więc będzie to 10 dni przed terminem. No chyba, że Mała się przekręcicześć dziewczeta odkryłam ten wątek przypadkiem. Na imię mam Renata mam 32 lata ( za chwilę ) no i Sebastiana w brzuszku z terminem na 28.09. Prawdopodobnie będzie cc gdyż 27.07 juz ważył 2550 gr i lekarz podejrzewa 4500 do porodu. Teraz w piątek mam wizytę wiec sie okaze jak przybrał. Pokój tez juz prawie czeka. A torba jeszcze nie spakowana pytanie mam do mam z cc. na ile przed terminem wam wyznaczyli zabieg ?
18grudzien
Jakoś tak już wszystko blisko hmmmmmJa też w planach SN termin za 28 dni. U Nas Miki i nic nie gotowe ale w pogotowiu za to z tym że to 3 dziecko i luz na cycach
18grudzien
U mnie też zaplanowanego 10 dni przed terminemJa też nie jestem za obrotem zewnętrznym. Jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja za 6 dni mam ostatnią wizytę i wtedy podejmujemy ostateczne decyzje z ginekologiem.Witamy ja póki co, jeśli na wizycie 21.08 będzie wszystko ok to CC mam mieć koło 27.08, więc będzie to 10 dni przed terminem. No chyba, że Mała się przekręci
Ooo jak miło A co masz za wskazania?Hej ja mama dokładnie taki sam termin jak ty i cesarke zaplanowana na 18.09
reklama
Przy kolejnym to już jest mniejsze napięcieJa też w planach SN termin za 28 dni. U Nas Miki i nic nie gotowe ale w pogotowiu za to z tym że to 3 dziecko i luz na cycach