reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Agata ja jestem z zielonej gory, a moja pani doktor nie przyjmuje w szpitalu.

Co za dzien, k**|$|$ nie uwierzycie, tym razem przylecialy dwa szerszenie!!! Cale szczescie udalo sie je szybko zamknac razem z firanka za drzwiami :// masakra, nie wiem co je tutaj przyciaga ale koniecznie musimy kupic moskitiere..
Moze macie gdzies gniazdo szerszeni. Moi tesciowie tydzien temu znalezli gniazdo na strychu i straz pozarna przyjezdzAla robic dezynfekcje, a w zeszlym roku meza brat mial gdzies obok bloku i tez straz wzywali

reklama
Masakra co WY macica z tymi robalami :( fuu. Kurde.

Ola no ja mam tak samo, mój lekarz w szpitalu nie pracuje...

Bajdelka a termin z Om pokrywa Ci się mniej więcej z tym z prenatalnego usg?

Seremida... No masakra. A ona nie miała kiedy tego polipa wyciąć? Chyba nie ma go od wczoraj... Ja to nie cierpię i teściowej i mojej matki też. Jest leniwa,, głupia i egoistyczna. Dziś robiła sałatkę i prosiłam żeby odłożył trochę dla mnie to ja zjem bez majonezu i po swojemu. Nie... Nawalila bo ona CZŁOWIEK CHORY NA Cukrzycę zre wszystko tłuste, smażone z majonezem. Itd. Żal. To tylko sałatka. Ale ona nigdy nie myśli o innych. Oby jej było wygodnie.
Z prenatalnym pokrywa

U nas na wsi też ciągle straż jeździ do szerszeni.
Jeden gospodarz miał 16 gniazd w stodole a mojej babci w drzewie się zalęgły.

Moze macie gdzies gniazdo szerszeni. Moi tesciowie tydzien temu znalezli gniazdo na strychu i straz pozarna przyjezdzAla robic dezynfekcje, a w zeszlym roku meza brat mial gdzies obok bloku i tez straz wzywali

Ja mieszkam w wiezowcu, ale przy lesie wiec zlokalizowanie gniazda graniczy z cudem :p i te malpy przylatuja wieczorem, chyba do swiatla i nie chca odleciec..

7e86171b-9759-4c93-9082-6a1e0c3a7ddf.jpg

Takie tam maluszki [emoji33][emoji219]

Załączniki

• 7e86171b-9759-4c93-9082-6a1e0c3a7ddf.jpg
    7e86171b-9759-4c93-9082-6a1e0c3a7ddf.jpg
    311,9 KB · Wyświetleń: 370
No to nieźle,faktycznie pech. Ale może nie będzie dała rady od razu wstać i się wtrącać. Nie wiem jak wygląda usunięcie polipa ale ja miałam laparoskopie z histeroskopia w narkozie i usuwany torbiele itd to wcale przez kilka pierwszych dni taka sprytna nie byłam :)
Robią zwykłą histeroskopie i go wyskrobują w znieczuleniu krótkim tzw. głupi jaś, więc wstanie szybko. Mam nadzieję, że P się chociaż jej postawi.
Zobacz załącznik 888288
Takie tam maluszki [emoji33][emoji219]
[emoji33] [emoji33] [emoji33]

Ja trochę popracowałam nad zdjęciami.
Ale już północ więc pora do łóżka. To było długi dzień, potrzebuje się wyspać

reklama
Do góry