Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Jakbysię nie mialy szlafroczka do szpitala to właśnie mi się wyświetliło taki. Cena jest atrakcyjna Link do: Szlafrok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale matka nie ma polipa a tu taaaaki bonus...Chyba nie zrozumiała. Nie wiem, co myśleć. Ostatnio mówiła, że przyjdzie w odwiedziny jak już będę tydzień w domu na spokojnie, żebym odpoczęła. Na tyle, ile ją znam, wiem, że nie będzie dobrze..Wolę moją mamę przynajmniej się nie wstydzę jej.
Zaj..sty szkoda że SJakbysię nie mialy szlafroczka do szpitala to właśnie mi się wyświetliło taki. Cena jest atrakcyjna Link do: Szlafrok
Mama to jest jednak mama. Milosc bedzie zawsze Z tesciowymi trzeba ostroznie...Agata ja termin mam na 28.09 a cesarka już zaplanowana na 18.09 może Ci się przyda takie info
Seremida ja też wolę swoją mamę przy niej mogę wszystko...
Chyba nie zrozumiała. Nie wiem, co myśleć. Ostatnio mówiła, że przyjdzie w odwiedziny jak już będę tydzień w domu na spokojnie, żebym odpoczęła. Na tyle, ile ją znam, wiem, że nie będzie dobrze..Wolę moją mamę przynajmniej się nie wstydzę jej.
Zrobisz jak zechcesz, ale po porodzie latwo o depresję, a czasu nie będzie.
Postaram sie więcej nie dawać Ci rad
Nieeeeee!!!Ale matka nie ma polipa a tu taaaaki bonus...
Pech chce, że jej się umowa kończy w Niemczech i ubezpieczenia nie będzie miała, więc tylko ost tydz sierpnia wchodzi w grę.Masakra co WY macica z tymi robalami fuu. Kurde.
Ola no ja mam tak samo, mój lekarz w szpitalu nie pracuje...
Bajdelka a termin z Om pokrywa Ci się mniej więcej z tym z prenatalnego usg?
Seremida... No masakra. A ona nie miała kiedy tego polipa wyciąć? Chyba nie ma go od wczoraj... Ja to nie cierpię i teściowej i mojej matki też. Jest leniwa,, głupia i egoistyczna. Dziś robiła sałatkę i prosiłam żeby odłożył trochę dla mnie to ja zjem bez majonezu i po swojemu. Nie... Nawalila bo ona CZŁOWIEK CHORY NA Cukrzycę zre wszystko tłuste, smażone z majonezem. Itd. Żal. To tylko sałatka. Ale ona nigdy nie myśli o innych. Oby jej było wygodnie.