reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Agata ja jestem z zielonej gory, a moja pani doktor nie przyjmuje w szpitalu.

Co za dzien, k**|$|$ nie uwierzycie, tym razem przylecialy dwa szerszenie!!! Cale szczescie udalo sie je szybko zamknac razem z firanka za drzwiami :// masakra, nie wiem co je tutaj przyciaga ale koniecznie musimy kupic moskitiere..

Chyba nie zrozumiała. Nie wiem, co myśleć. Ostatnio mówiła, że przyjdzie w odwiedziny jak już będę tydzień w domu na spokojnie, żebym odpoczęła. Na tyle, ile ją znam, wiem, że nie będzie dobrze..Wolę moją mamę :) przynajmniej się nie wstydzę jej.

No tesciowa potrafi przyniesc wstyd [emoji85] nie zapomne jak bylam przed slubem z moim mierzyc garnitur i akurat jego mama tez sie przyplatala. I taka sytuacja, ze moj mial biale skarpetki i sie smiejemy razem z ekspedientka, ze no, w tym garniturze niezly przystojniak tylko zeby do slubu nie poszedl w bialych skarpetkach, bo siara[emoji85]
Na co tesciowa: a co to, niby biale skarpetki nie pasuja do granatowego garnituru?!
Tak, jeszcze w sandalach go wypusc.

Zrobisz jak zechcesz, ale po porodzie latwo o depresję, a czasu nie będzie.
Postaram sie więcej nie dawać Ci rad

Chloe ma racje. Ja tez sceptycznie swego czasu podchodziłam a to rzeczywiście pomaga. Dobry psychoterapeuta to wie jak zagadać byś poczuła się dobrze. Bo do psychiatry nie ma co iść bo oni to tylko słuchają i dają recepty a te się nie przydadzą przy karmieniu piersią.

reklama
Ale matka nie ma polipa ;) a tu taaaaki bonus...
Nieeeeee!!!
Masakra co WY macica z tymi robalami :( fuu. Kurde.

Ola no ja mam tak samo, mój lekarz w szpitalu nie pracuje...

Bajdelka a termin z Om pokrywa Ci się mniej więcej z tym z prenatalnego usg?

Seremida... No masakra. A ona nie miała kiedy tego polipa wyciąć? Chyba nie ma go od wczoraj... Ja to nie cierpię i teściowej i mojej matki też. Jest leniwa,, głupia i egoistyczna. Dziś robiła sałatkę i prosiłam żeby odłożył trochę dla mnie to ja zjem bez majonezu i po swojemu. Nie... Nawalila bo ona CZŁOWIEK CHORY NA Cukrzycę zre wszystko tłuste, smażone z majonezem. Itd. Żal. To tylko sałatka. Ale ona nigdy nie myśli o innych. Oby jej było wygodnie.
Pech chce, że jej się umowa kończy w Niemczech i ubezpieczenia nie będzie miała, więc tylko ost tydz sierpnia wchodzi w grę.

Do góry