reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bardzo duża ilość wydzieliny i ostatnio jak tak miałam to była właśnie infekcja i delikatnie pieczenie . Nie jest to bardzo uciążliwe ale boję się żeby nie było gorzej .

Myśle ze coś dowcipnie plus probiotyk do paszczy i jakaś żurawina albo coś na mocz bo te infekcje się lubią wiązać i do czwartku wytrzymasz

Kasia a od kiedy?

Seremida, dobrze że Twojego męża też wkurzyła a nie tylko Ciebie. U nas by było tak że ja bym się wściekła a mój mąż by stał w jej obronie... Mów o co poszło :)

Bez kitu, KINDERBUENOO88 spróbuj tak w aptece. Nie wiem czy w dużym mieście przejdzie ale ja kiedyś u mnie na wsi dostałam antybiotyk a potem doniosłam receptę. :) z tego co się orientuję to np moje bez recepty ok 40 zł a z recepta 12

Z trzy tyg temu ponad mi mówiła na usg to. Czyli w 33

Dawaj na Bemowo.. to niedaleko.. A mam jeszcze polowe;) jeden kawałek starcza:) bo mega sycące.
Dopiero przeczytalam i juz ciemno :(... poza tym po takiej dawce slodyczy (takie zwykle rurki z nadzieniem waniliowym), niestety nie przysluguje mi juz brownie, ale nadal mam na nie smaka :).
Z jakiego przepisu robisz?

reklama
Do góry