reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Na szkole rodzenia polozna akurat miala mozliwosc podlaczenia mnie do ktg. Takze przesiedzialam sobie dzisiaj 3 raz podlaczona, ale przynajmniej wiem, ze wszystko jest w porzadku.
Polozna powiedziala, ze zapis jest idealny, faktycznie malemu z 3 razy wyskoczylo tetno powyzej 180, ale to w momencie ruchu i wszytko jest prawidlowo. Takze srodkowy palec szpitalowi...

Ja dostałam glukometr, nawet dwa bo mój mąż wydębil i dla mamusi... To w sumie się wyrównało.

KINDERBUENOO88 no bez recepty trochę drogo... A kiedy masz Diabetologa?

Dziewczyny a która ma już 3 stopień dojrzałości łożyska?
Mi lekarka na ostatnim usg powiedziala, ze nie ma objawow starzenia łozyska ani zwapnien.
Szyjki wyjatkowo nie badala mi usg tylko recznie i tylko powiedziala, ze ok. Moze te ostatnie wizyty sa takie troche mniej dokladne, bo przeciez organizm sie szykuje do porodu to zadna roznica czy szyjka ma 4 czy 3 cm?

Na szkole rodzenia polozna akurat miala mozliwosc podlaczenia mnie do ktg. Takze przesiedzialam sobie dzisiaj 3 raz podlaczona, ale przynajmniej wiem, ze wszystko jest w porzadku.
Polozna powiedziala, ze zapis jest idealny, faktycznie malemu z 3 razy wyskoczylo tetno powyzej 180, ale to w momencie ruchu i wszytko jest prawidlowo. Takze srodkowy palec szpitalowi...
Super się złożyło, że położna miała taką możliwość . Teraz będziesz spała spokojnie [emoji6]

Ostatni będą pierwszymi.
Ja to wogole poza torba i dwoma paczkami tych gigantycznych-moich ulubionych-podpasek to nie mam nic naszykowane.....
koszule leza u mamy i czekaja na pranie....
ubranek nie biore bo daja szpitalne....
kosmetyki, sztucce itp wloze dzien pred - 12.09 mam byc przyjeta na oddzial i pewnie 13 cc :)
fajnie by wyszło, bo mlodsza córka z 13.07 ;)

reklama
Do góry