reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziś był rano obchód ponownie wysłali mnie na USG do urologa bo usilnie chciał ordynator mi założyć dren do nerki, ale na szczęście urolog się nie zgodził bo wie jakie to niesie konsekwencje.. ale za to przepisali mi morfinę... Mam to dostawać jak będzie źle.. i ogólnie mam być w szpitalu aż do rozwiązania

Przykro mi. Ja tez dziś na IP i prawdopodobnie ból od nerki. Tej drugiej co była ok :/ tez coś gadał ze może mnie zostawić ale mówię ze aż tak zle nie jest jeszcze

reklama
Z Viledy elektryczną. Bo codziennie wypuszczam po pokoju tę moją szynszylę, a one nie kontrolują kupek jak królik i muszę namachać się, żeby te bobki zamieść :DTak, jak dziewczyny piszą, sól morska albo sól fizjologiczna. Ja fizjologiczną mam, bo i do oczka i do noska.Nie martw się na zapas :) zawsze to może być błąd pomiaru. Mało miejsca w brzuchu to i dziecko w niedogodnej do pomiaru pozycji może być ułożone.
Sol fizjologiczna w duzej ilosci zakupilam - byla na zdjeciu :) z mysla o oczkach i nosku wlasnie

Z Viledy elektryczną. Bo codziennie wypuszczam po pokoju tę moją szynszylę, a one nie kontrolują kupek jak królik i muszę namachać się, żeby te bobki zamieść :DTak, jak dziewczyny piszą, sól morska albo sól fizjologiczna. Ja fizjologiczną mam, bo i do oczka i do noska.Nie martw się na zapas :) zawsze to może być błąd pomiaru. Mało miejsca w brzuchu to i dziecko w niedogodnej do pomiaru pozycji może być ułożone.

Aha no tak zawsze to wygodniej :)

A w ogóle znów mi się podoba Twoja sukienka. Ostatnio schodzilam trzy Reserved ( bezskutecznie) by znaleźć te spódnice z ostatnich zdjęć a teraz ta piękna kiecka :):)

Ojej dziekuje, ta sukienke akurat kupila sobie moja mama na jakims ryneczku za smieszne grosze i stwierdzila ze jednak nie bedzie w niej chodzic, a dla mnie teraz na upaly przewiewna jest idealna [emoji5] tylko sobie ta kokarde z innej sukienki przelozylam, bo bez tego to troche workowato.
A co do reserved to pewnie wykupili szybko, bo za taka cene to naprawde jest super, u mnie bylo jeszcze duzo jak ja bralam [emoji17]

Ja dzisiaj od rana ogarniałam mieszkanie, ubrania D do szkoły itp.. prawie całą listę zrealizowałem.. A teraz leżę i odpokutowuję.. za dużo tego..

Mati brak słów.. trzymaj się kochana..

Ola super prezent:) A nóżki.. no cóż.. odzyskasz:p

Na fb Magda Karpienia opublikowała dzisiaj filmik jak poradzić sobie ze starszym dzieckiem mając maluszka przy cycu .. podobał mi się .. może kogoś zainteresuje. Sorki linku nie umiałam wstawić..

reklama
Ja dzisiaj od rana ogarniałam mieszkanie, ubrania D do szkoły itp.. prawie całą listę zrealizowałem.. A teraz leżę i odpokutowuję.. za dużo tego..

Mati brak słów.. trzymaj się kochana..

Ola super prezent:) A nóżki.. no cóż.. odzyskasz:p

Na fb Magda Karpienia opublikowała dzisiaj filmik jak poradzić sobie ze starszym dzieckiem mając maluszka przy cycu .. podobał mi się .. może kogoś zainteresuje. Sorki linku nie umiałam wstawić..
A to jakaś k..a szkoła magii poradzić sobie z jednym jak drugie na cycu bo nie rozumiem?

Do góry