reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Pojechać że starym na zakupy i już mam 120stron do czytania ehhh z wami, ale widzę żadną nie urodziła więc idę na drzemke bo te zakupy mnie wykańczaja może się śmieje że dla niego to mogę być w ciąży non toper bo nie mam sił kasy wydawać :rolleyes::D
Do później

reklama
Pojechać że starym na zakupy i już mam 120stron do czytania ehhh z wami, ale widzę żadną nie urodziła więc idę na drzemke bo te zakupy mnie wykańczaja może się śmieje że dla niego to mogę być w ciąży non toper bo nie mam sił kasy wydawać :rolleyes::D
Do później
Pod względem zakupów to ja akurat jestem bardzo mało kobieca bo ich nie lubię :) czy to w ciąży czy nie , zakupy tak mnie męczą że dla mnie nie ma nic gorszego . Do galerii jadę jak już muszę i staram się nie jechać po 10 I przed świętami bo wtedy ludzi od groma i męczy mnie to jeszcze bardziej :)

My tez dzisiaj musimy skoczyć na zakupy, chyba jutro jednak na wieczór nad morze podskoczymy, dzisiaj ciagle coś, teraz mój z moim tata składają łóżko sypialniane u nich. Już zagospodarowali mój pokój :D

Pod względem zakupów to ja akurat jestem bardzo mało kobieca bo ich nie lubię :) czy to w ciąży czy nie , zakupy tak mnie męczą że dla mnie nie ma nic gorszego . Do galerii jadę jak już muszę i staram się nie jechać po 10 I przed świętami bo wtedy ludzi od groma i męczy mnie to jeszcze bardziej :)

Ja uwielbiam kupować ale online. 99% kupuje w ten sposób. I cudownie mi to idzie, leżę w łóżeczku, pije coś dobrego i wydaje kasę :):)

Ja ponad 2h robiłam porządki na podwórku, w garażu i wkoło naszej altany.
Grabie, szczotka i łopata. Aaa i sekator bo musiałam przyciąć gałęzie i bluszcz.
Każdy tylko zgania robotę na innych, na innych patrzy a wychodzi na to że z 3 rodzin tylko ja sprzątam. I tylko ja mam dzieci. Tak.to niby sami.dorośli którzy powinni umieć porządku pilnować
Inaczej bym syfem i brudem zarosła.
I w ciąży zrobię więcej niż te wszystkie mądralińskie.
A i tu jest wieś więc to nie tak że zadzwonię i przyjadą i ogarną. Prędzej bym się nie wiem.czego doczekała niż komunalka by coś zrobiła przed tym naszym "blokiem"
Bo to taki blok nie blok. Jedno piętro i cały dół to ośrodek zdrowia. Z drugiej strony są tylko dwie klatki schodowe i 4 mieszkania w tym 3 zamieszkane.
Eh.
Ponarzekałam.

Prysznic wzięłam, obiad zrobiłam.
Jeszcze mam klatkę schodową do mycia no i moje auto.
Ale to wieczorem zrobię bo teraz to by mi.się chyba Bronka całkiem na pół rozjechała.
I tak już czuje ją przy każdym kroku.
Wezmę książkę, lody i pójdę posiedzieć pod altanką.
Na deszcz się ma. Może popada.

My wlasnie wrocilismy z zakupow i zabieram sie za odpoczynek [emoji5]
A ja to jestem rypnieta, bo uwielbiam zakupy, zwlaszcza te spozywcze [emoji85] nie ma szans zeby wyjsc ze mna ze sklepu tylko z tym co potrzebowalismy, zawsze chodze 10 razy miedzy polkami i patrze co tu mozna jeszcze zaladowac do koszyka :p w sklepie nagle mam na wszystko ochote i nagle wszystkiego potrzebuje, dlatego ostatnio z powodow finansowych wysylam czesto samego meza, zeby nie wydawac zbednie kasy na pierdoly :p chociaz on wzorem do nasladowania tez nie jest, zwlaszcza jesli chodzi o slodycze :p ale i tak lepiej ode mnie [emoji5]

Dziewczyny czy uprawiacie sex ? Jak tak to zamierzacie do końca? Bo ja miałam celibat chociaż lekarz zapewniał mnie że nie ma przeciwwskazań do uprawiania sexu ale bałam się przez to że moje łożysko nie podniosło się ale nie zachodzi ujścia szyjki. Planuję teraz rozpocząć ale zastanawiam się czy nie jest za późno jestem w skończonym 36 tygodniu a mam strasznie ochote[emoji16][emoji41]

reklama
Do góry