reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny wy już serduszka słyszałeś UE, a ja nadal czekam :) pierwszy pozytywny test 19 grudnia, tu 18 stycznia, a ja nadal w niepewności, więc w ogóle masakra :/

Dziewczyny wy już serduszka słyszałyscie, a ja nadal czekam :) pierwszy pozytywny test 19 grudnia, tu 18 stycznia, a ja nadal w niepewności, więc w ogóle masakra :/

Boże co tu się dzieje? Martyna, daj znać koniecznie!

Byłam u rodzinnej. Trafiłam na jakąś młoda..., która nie chciała mi dać zw, twierdząc, że nic mi nie jest, może nawet w ciąży nie jestem, bo beta itd o niczym nie świadczy. Wywód jakiś, pouczen miliony, ale jak powiedziała, że do gin sie idzie dopiero 10-12tydz to we mnie wstąpił potwór! Co za niedouczona baba. I z łaską dała. Mi zw, że mam leżeć (!) I Tylko do pon. Dobrze ze wtedy jest mój Pan doktor. Chyba że wrócę do pracy w co wątpię.

O jedzeniu mowa. A ja właśnie wracam z biedronki i. Myślałam że wszystko kupiłam, a tu smaka narobił ma Sajgonki [emoji23]

Widzę że nie tylko ja mam lenia. Cały dzień leżałam, bajzel w domu, ale przy ciśnieniu 80/50 ciężko coś zrobić.

3jgxugpjji86cg4t.png

Cześć dziewczyny
Chyba pasuje mi do Was dołączyć. Wizytę u lekarza mam dopiero na piątek ale nie wytrzymałam i już zrobiłam test. Zdaje się że pozytywny. Nie wiem czy się cieszę czy nie. Jestem w szoku póki co. Nie staraliśmy się z moim TŻ. Tak jakoś wyszlo. Pierwszy cykl bez uważania w dni płodne ( w sumie to on źle policzył i był pewien że mam dni nie płodne). I proszę 2 kreseczki.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wy już serduszka słyszałyscie, a ja nadal czekam :) pierwszy pozytywny test 19 grudnia, tu 18 stycznia, a ja nadal w niepewności, więc w ogóle masakra :/
Ja jeszce wcale nie słyszałam serduszka i tym bardziej nie mogę się doczekać 7.02. Ale mam jakiś wewnętrzny spokój, że wszystko jest ok.:-) :)

Do góry