reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja narazie miewam rano przez 5 min takie przed wstaniem z łóżka. A tak to nawet kawa jeszcze mi smakuje :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja narazie miewam rano przez 5 min takie przed wstaniem z łóżka. A tak to nawet kawa jeszcze mi smakuje :)

A Ja mam rano straszne mdłości i to przez jakieś 4 godziny. Kawa jest ok mi też smakuje [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Przyjdzie mi któraś posprzątać? Miałam cały dzień i cały dzień przegniłam w łóżku... Mój brzuch też wybity.

Za mna tak chodzila zupka chinska, ze polazlam do sklepu raz dwa i polknelam prawie w calosci, nie moglam sie opanowac[emoji23]

Za mna tak chodzila zupka chinska, ze polazlam do sklepu raz dwa i polknelam prawie w calosci, nie moglam sie opanowac[emoji23]

O za mną tak chodziły w pierwszej ciąży, nigdy wcześniej nie były takie pyszne [emoji3]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja na zupki chińskie mam też parcie :)
I na sajgonki z jednej jedynej knajpy w Warszawie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry