Brrrownie
Fanka BB :)
ZapamiętamDuża Micha
WegeSajgonki tam wymiatają
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napewno się przyda bo wszystko co niezdrowe najbardziej mnie teraz kusi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZapamiętamDuża Micha
WegeSajgonki tam wymiatają
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To tak zawsze jest [emoji3]Zapamiętam
Napewno się przyda bo wszystko co niezdrowe najbardziej mnie teraz kusi
Cóż... mam 31 lat mieszkam w województwie łódzkim. Z moim TŻ jesteśmy razem od 11 lat. W zeszłym roku zaczęliśmy coś więcej myśleć o dziecku. Ale mamy na głowie remont który lada moment się zacznie w mieszkaniu i uznaliśmy że bezpieczniej będzie z tym poczekać do "po remoncie". W sumie nie wiem czy się ucieszy czy nie. Trudno mi to określić a przyjeżdża z pracy dopiero w sobotę i nie chce mu takich wiadomości sprzedawać przez telefon.Gratulacjewitamy rozgość się i napisz coś więcej o sobie
Może mnie mdlić i mogę nie jeść nic konkretnego caly dzien. Ale jak mnie na cos chec zlapie to nie na zmiluj. Przed ciążą miewałam podobnieTo tak zawsze jest [emoji3]
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na usg poprzednim nic nie było widać. Tym bardziej mam niepewności, lęki, mieszane uczucia.Dziewczyny wy już serduszka słyszałyscie, a ja nadal czekam pierwszy pozytywny test 19 grudnia, tu 18 stycznia, a ja nadal w niepewności, więc w ogóle masakra :/
Witamy, czuj się tu dobrze i napisz coś o sobieCześć dziewczyny
Chyba pasuje mi do Was dołączyć. Wizytę u lekarza mam dopiero na piątek ale nie wytrzymałam i już zrobiłam test. Zdaje się że pozytywny. Nie wiem czy się cieszę czy nie. Jestem w szoku póki co. Nie staraliśmy się z moim TŻ. Tak jakoś wyszlo. Pierwszy cykl bez uważania w dni płodne ( w sumie to on źle policzył i był pewien że mam dni nie płodne). I proszę 2 kreseczki.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W poprzedniej ciąży też tak miałam. Jednak lekarka troszkę mi podniosła. Nie wiedziałam, że może lekarz mieć takie podejście i że mogę mieć problem ze zw.O takie ciśnienie to Ja mam całą ciążę... Masakra jest!!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeee, super! Już jesteście spokojni Który tydz? Serduszko było?Jestem po usg, ciąża potwierdzona
Maz był ze mną więc szczęśliwy ogromnie. Przepisał duphaston 2x dziennie i witaminy
Pęcherzyk ciążowy ma 6mm.
Myślę, że w dzisiejszych czasach to nie problem. Też wejdziecie we 2. Mąż był że mną na prawie każdym usgMógł wejść z tobą do gabinetu ??
Nawet jak jest USG ginekologiczne ??@Mimi93 świetne wieści gratulacje!
@karmelovelatte masakra, niektórych lekarzy tylko ubić :/
@JoAnnA250694 mężowie mogą wchodzić niemezowie też w końcu to też ich dzidziuś!
Mój osobisty narzeczony cały czas nie dowierza, że w ciąży jestem. Chociaż wielkie piersi jakoś zauważył
OczywiścieNawet jak jest USG ginekologiczne ??
Myślę, że Twój maz już zna ten otwor, więc to nic zdrożnegoNawet jak jest USG ginekologiczne ??