reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zainstalowałam właśnie apke [emoji16] Dziewczyny czy Wam się chce coś robić w domu w te upały?? Ja to najchętniej bym leżała oczywiście z wiatrakiem [emoji16]A tu zaraz mąż z pracy wróci i by trzeba mu jakiś obiad ugotować

reklama
Ja piszę przez aplikację, bo lepiej mi śmiga na telefonie.
Umrę dzisiaj. Zaraz do mieszkania wpadnie moja cudowna córka i będę musiala zacząć ogarniać wszechświat, a całkowicie nie mam siły :/ 32 stopnie w pomieszczeniu, nie ma czym oddychać...

@Adell1994 mieszkamy na wsi i tak sobie myślę, że mamy dookoła sporo lasów, pól, a nawet stawek...może by coś z tego się nadawało , może faktycznie skopiuje ten wianek ?:D hehe sukieneczki były po 1 prenatalnym, ale się zmyły :D
@seremida to super!milego wypoczynku!ja mam odbiór na 1 września, ale jak już będzie pokoik to dzwonię i pytam , czy ma na sklepie (bo tam te urlopy i on wcześniej zamawiał) i lecę odbierać, bo już się nie mogę doczekać :D

Ja mam wózek od maja ale i tak cały czas w kartonie i pewnie go złoży dopiero jak będę w szpitalu ( tzn raz był złożony by sprawdzić czy Ok)

Zainstalowałam właśnie apke [emoji16] Dziewczyny czy Wam się chce coś robić w domu w te upały?? Ja to najchętniej bym leżała oczywiście z wiatrakiem [emoji16]A tu zaraz mąż z pracy wróci i by trzeba mu jakiś obiad ugotować
Ja obiad staram się ogarnąć góra do 10 bo później jest tragedia . wczoraj wymyśliłam sobie że upiekę ciasteczka po południu to normalnie myślałam że się roztopię jak je robiłam .

Ja mam wózek od maja ale i tak cały czas w kartonie i pewnie go złoży dopiero jak będę w szpitalu ( tzn raz był złożony by sprawdzić czy Ok)
Ja tak samo :) wózek już mam dawno ale tylko dlatego że mój brat bardzo chciał kupić a pracuje za granicą i byliśmy razem wybrać jak zjechał na urlop :) i też był złożony raz żeby sprawdzić czy wszystko dali i w ogóle a teraz leży i czeka :)

Ja obiad staram się ogarnąć góra do 10 bo później jest tragedia . wczoraj wymyśliłam sobie że upiekę ciasteczka po południu to normalnie myślałam że się roztopię jak je robiłam .
Wyobraź sobie, że mój mąż sobie ostatnio wymyślił, że będzie robił weki w ten upał.[emoji1] w kuchni było tak gorąco, że niestety nie byłam w stanie mu pomóc bo dosłownie pot ze mnie leciał strumieniami

@Adell1994 u mnie właśnie na odwrót, to mój S.był pomysłodawcą zdjęć :-)
@KINDERBUENOO88 ja przez ten remont i wyprowadzkę miałam milion rzeczy i nie chciałam jeszcze wozka upychać u rodziców :D
Był kurier...zapukał do drzwi bez przesyłki, ja pytam czy wniesie, a on , że to dwa kartony i ktoś mu musi pomóc, a ja mówię, że ja mu nie pomogę, a on, że na dole ktoś stoi i żebym zapytała. Zeszłam, akurat wujek był to go poprosiłam , a kurier tylko wyciągnął i mówi, to ja to tu postawię i zostawił zawinął się do auta i wujek musiał sam wciągać na górę :/ nie lubię tych kurierów z pocztexu :/

reklama
Do góry