anika1203
Fanka BB :)
Dlatego fajnie, że do Was trafiłam. Cenne rady się przydadząJa to liczę na to forum jeszcze po urodzeniu. Więc jeszcze kilka miesięcy przed nami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlatego fajnie, że do Was trafiłam. Cenne rady się przydadząJa to liczę na to forum jeszcze po urodzeniu. Więc jeszcze kilka miesięcy przed nami
To widzę tylko u mnie luksus w postaci deszczuJest upiornie ale i wiaterek więc w cieniu ujdzie...
Ja to się nie rozstaje z wiatrakiem hehe zabieram go nawet do kuchni jak gotujeU Was to trzeci stopień piekła dziś [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
Oj tak U mnie to pierwsze dzieciątko więc naprawdę przydają się rady bardziej doświadczonych forumowiczekDlatego fajnie, że do Was trafiłam. Cenne rady się przydadzą
U mnie ta sama sytuacja chciałabym już mieć synka przy sobie ale niestety jeszcze trochę muszę poczekaćOj tak U mnie to pierwsze dzieciątko więc naprawdę przydają się rady bardziej doświadczonych forumowiczek
U Was to trzeci stopień piekła dziś [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
U mnie też będzie synuśU mnie ta sama sytuacja chciałabym już mieć synka przy sobie ale niestety jeszcze trochę muszę poczekać
Mojemu też się chyba nie spieszy szyjka dluga, nie skraca się żadnych skurczy także pewnie młody posiedzi do terminuU mnie też będzie synuś
I też już bym chciała go tulić i mieć przy sobie ale nie spieszy mu się , dobrze mu w brzuszku ciepło i przytulnie
Dziewczyny mam głupie pytanie. Wy piszecie tu normalnie przez stronę internetową czy przez aplikacje ?