Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tylko z ciekawości pytam.@wiciowamama - jak najbardziej planowane. Ja w myślach już czwarte dziecko kocham, a i piątym nie pogardzę
Też chcę...Dokładnie, z każdym można się jakoś dogadać
U mnie oberwanie chmury , mega burza i wiatr idealnie
A ja sobie nie mogę cyknąć, bo jeszcze lustra takiego nie mam
Super wyglądasz
U mnie pierwsza była zaplanowaną wpadką druga planowana trzecia przypadekTak tylko z ciekawości pytam.
Mam znajomą która jest w w czwartej ciąży....i wszystkie cztery nieplanowane
„Nasz” fotograf to raczej taki amator, robił zdjęcia znajomym i wyszły fajnie, ale właśnie musi być plener. I to my mamy wskazać miejsce, ale jakoś tak nie mam pomysłu . I raczej gadżety tez swoje trzeba mieć. Macie jakieś pomysły? Myślałam o bucikach, o czymś co w stacjonarnym sklepie dostanę..Zapisuj się ja tez się wahałam czy chce czy nie- dziewczyny powiedziały, że chce i w sumie tez tak myśle
Wybrałam sobie tylko studio bo w plener w te upały się nie ruszam
A ja sobie nie mogę cyknąć, bo jeszcze lustra takiego nie mam
Mam w łazience, ale łapie mnie tylko do piersi, i mam w toaletce, o spróbujeLustro pierwsze musi być [emoji23][emoji23][emoji23]