reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie przed 3:00 pocięły komary.
Wstałam bo ręce mnie tak swędziły i chodziłam z klapką póki nie zabiłam.
O 4:50 przyszedł młodszy syn do mnie spać ale dzisiaj to jakąś autostradę sobie urządzają auta i.ciągniki no i nie mógł zasnąć bo za głośno. O 5:20 zaprowadziłam go do ich pokoju.
Sama nie mogę zasnąć.
Jestem głodna.
Ula ma czkawke więc brzuch mi podryguje i kolejny komar lata.
Siatki na wszystkich oknach nowe pozawieszane i ja nie wiem skąd one jeszcze wlatują :confused2:

reklama
Nie wiem czy zdolam dziasiaj doczytac. Melduje, ze Maly ma jakies 2,500 i wszystko ok. Brak zagrozen porodem przedwczesnym. Luteina do konca 36 tc. Moge nawet nad jezioro jechac :) lalala
Nie wiem czy pojade, bo dzieciakowi najwyraznoej niewygodnie w samochodzie i strasznie bolesnie sie wierci. I tak jestem zadowolona z wizyty i wiadomosci :).
Jutro ew.napisze wiecej

Super.. bardzo dobre wieści.. wyśpij się..

Nie wiem czy zdolam dziasiaj doczytac. Melduje, ze Maly ma jakies 2,500 i wszystko ok. Brak zagrozen porodem przedwczesnym. Luteina do konca 36 tc. Moge nawet nad jezioro jechac :) lalala
Nie wiem czy pojade, bo dzieciakowi najwyraznoej niewygodnie w samochodzie i strasznie bolesnie sie wierci. I tak jestem zadowolona z wizyty i wiadomosci :).
Jutro ew.napisze wiecej
To świetne wiadomości oby tak dalej [emoji106]

Doczytałam Was ale nie mam sił komentować :(
Leżę sobie w nowym łóżku i tak ciekawi mnie co mi się przyśni :)
Jeszcze tylko jutro rano wytrzymać z gośćmi i będzie można się wypakowywać i zacząć ogarniać kącik dla małego i jego rzeczy.

Dobranoc :):):)
No to już zleci . Też już bym chciała wszystko zacząć ogarniać tak pod ostatni dzwonek , ale niestety się nie da. Ja liczę na niedzielę Jak mój T zawiezie ja na Lotnisko . Będę miała ulgę i wkoncu zacznę wypoczywać. [emoji12]

No to już zleci . Też już bym chciała wszystko zacząć ogarniać tak pod ostatni dzwonek , ale niestety się nie da. Ja liczę na niedzielę Jak mój T zawiezie ja na Lotnisko . Będę miała ulgę i wkoncu zacznę wypoczywać. [emoji12]

Trzymam kciuki aby szybko upłynęło.. może zabierz ją na miasto.. zakupy czy kino.. zawsze szybciej zleci..

Dzień dobry!
@wiciowamama jaki piękny brzuszek, ale zazdroszczę takiek małej kuleczki :D

Ja zjem sniadanko, potem prysznic i na wizytę :) w sobotę rodzę, więc się dzisiaj i jutro nabieram sił :D
Screenshot_2018-08-09-08-00-37-914_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-09-08-00-37-914_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-08-09-08-00-37-914_com.android.chrome.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 403
reklama
Trzymam kciuki aby szybko upłynęło.. może zabierz ją na miasto.. zakupy czy kino.. zawsze szybciej zleci..
Dzięki w Holandii jest tylko po holendersku
W miasto chodzę codziennie i jestem zmęczona strasznie tym wszystkim .. Ale jutro już mój T ma wolne i w sobotę więc zabierze ja nad morze na cały dzień [emoji295]

Do góry