reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mnie przed 3:00 pocięły komary.
Wstałam bo ręce mnie tak swędziły i chodziłam z klapką póki nie zabiłam.
O 4:50 przyszedł młodszy syn do mnie spać ale dzisiaj to jakąś autostradę sobie urządzają auta i.ciągniki no i nie mógł zasnąć bo za głośno. O 5:20 zaprowadziłam go do ich pokoju.
Sama nie mogę zasnąć.
Jestem głodna.
Ula ma czkawke więc brzuch mi podryguje i kolejny komar lata.
Siatki na wszystkich oknach nowe pozawieszane i ja nie wiem skąd one jeszcze wlatują :confused2:

reklama
Nie wiem czy zdolam dziasiaj doczytac. Melduje, ze Maly ma jakies 2,500 i wszystko ok. Brak zagrozen porodem przedwczesnym. Luteina do konca 36 tc. Moge nawet nad jezioro jechac :) lalala
Nie wiem czy pojade, bo dzieciakowi najwyraznoej niewygodnie w samochodzie i strasznie bolesnie sie wierci. I tak jestem zadowolona z wizyty i wiadomosci :).
Jutro ew.napisze wiecej

Super.. bardzo dobre wieści.. wyśpij się..

Nie wiem czy zdolam dziasiaj doczytac. Melduje, ze Maly ma jakies 2,500 i wszystko ok. Brak zagrozen porodem przedwczesnym. Luteina do konca 36 tc. Moge nawet nad jezioro jechac :) lalala
Nie wiem czy pojade, bo dzieciakowi najwyraznoej niewygodnie w samochodzie i strasznie bolesnie sie wierci. I tak jestem zadowolona z wizyty i wiadomosci :).
Jutro ew.napisze wiecej
To świetne wiadomości oby tak dalej [emoji106]

Doczytałam Was ale nie mam sił komentować :(
Leżę sobie w nowym łóżku i tak ciekawi mnie co mi się przyśni :)
Jeszcze tylko jutro rano wytrzymać z gośćmi i będzie można się wypakowywać i zacząć ogarniać kącik dla małego i jego rzeczy.

Dobranoc :):):)
No to już zleci . Też już bym chciała wszystko zacząć ogarniać tak pod ostatni dzwonek , ale niestety się nie da. Ja liczę na niedzielę Jak mój T zawiezie ja na Lotnisko . Będę miała ulgę i wkoncu zacznę wypoczywać. [emoji12]

No to już zleci . Też już bym chciała wszystko zacząć ogarniać tak pod ostatni dzwonek , ale niestety się nie da. Ja liczę na niedzielę Jak mój T zawiezie ja na Lotnisko . Będę miała ulgę i wkoncu zacznę wypoczywać. [emoji12]

Trzymam kciuki aby szybko upłynęło.. może zabierz ją na miasto.. zakupy czy kino.. zawsze szybciej zleci..

Dzień dobry!
@wiciowamama jaki piękny brzuszek, ale zazdroszczę takiek małej kuleczki :D

Ja zjem sniadanko, potem prysznic i na wizytę :) w sobotę rodzę, więc się dzisiaj i jutro nabieram sił :D
Screenshot_2018-08-09-08-00-37-914_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-08-09-08-00-37-914_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-08-09-08-00-37-914_com.android.chrome.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 550
reklama
Trzymam kciuki aby szybko upłynęło.. może zabierz ją na miasto.. zakupy czy kino.. zawsze szybciej zleci..
Dzięki w Holandii jest tylko po holendersku
W miasto chodzę codziennie i jestem zmęczona strasznie tym wszystkim .. Ale jutro już mój T ma wolne i w sobotę więc zabierze ja nad morze na cały dzień [emoji295]

Do góry