reklama
Mój wyżera ze mnie chyba wszystko pasożyciątko kurna mania...200-300 mogą przybierać teraz tygodniowo
D
Deleted member 181710
Gość
Może być i tak.Ja ostatnio pół dnia wymiotowałam i mówię Wam to wina upałów.
Nawet mnie dziś ten zaszczyt wątpliwy spotkał.
Calusie pierwsze 4 miesiące praktycznie dzień w dzień, po 10 razy nad wc wisiałam.
Więc wiem o czym mówisz. Dopiero 5 miesiąc mi odpuścił i się tylko czasem zdarzało. Potem minęło.
majapszczolka242
Fanka BB :)
I dostawałas przy drugim porodzie antybiotyk? Bo mi coś mówił że może na zapas dostanę jak w pierwszej ciąży był... Ale głupie to mi się wydaję.Ja w pierwszej też ale w dwóch następnych nie.
Jak już pękło to ichtiolowa może podrażniać. Detreomycyna jest z antybiotykiem i jak najbardziej teraz możesz ją stosowaćA no i po tej maści ichtiolowej nacisnelam i pękł ale ból matko jedyna krew z ropa lala mi się po nodze że musiałam iść szybko pod prysznic niestety nie udało mi się wszystkiego wycisnąć nadal jest lekka gula jedynie ze jest ujście i teraz pytanie czy na otwartą ranę dalej maść ichtiolowa? Czy detreomycyna 2%??? Narazie smarnelam te druga i przykleilam plaster ale nie wiem czy dobrze robię!??? I tak go w piątek poproszę o jakąś receptę na te rzeczy
Trzymam za Was kciuki [emoji110] [emoji110] [emoji110]Mam nadzieję, za tydzień kolejne usg żeby sprawdzić wagę i przepływy. Sprzęt będzie ten sam a lekarz znowu inny. Mam nadzieję że się poprawi.
Nie. Był ujemny więc nie dostałam teraz też nie... bezsensu na zapas...I dostawałas przy drugim porodzie antybiotyk? Bo mi coś mówił że może na zapas dostanę jak w pierwszej ciąży był... Ale głupie to mi się wydaję.
U mnie w pierwszej nawet młody ode mnie złapał...
oluchapoducha
Chloe i sam debski będzie ci robił te cc? Ja prowadzę ciążę u lekarza który kiedyś pracował w bielanskim, jakby nadal tam pracował to pewnie bym tam rodziła. A tak to nie chce, leżałam tam na patologii to dziękuję bardzo za ten personel....
Ja się w tej narzygałam pod koniec więcej (głównie przez kwas) niż początkowo. Bo pierwszy trymestr to może z 10 razy...Może być i tak.
Nawet mnie dziś ten zaszczyt wątpliwy spotkał.
Calusie pierwsze 4 miesiące praktycznie dzień w dzień, po 10 razy nad wc wisiałam.
Więc wiem o czym mówisz. Dopiero 5 miesiąc mi odpuścił i się tylko czasem zdarzało. Potem minęło.
reklama
oluchapoducha
A ja ani w pierwszej ani w tej nie wymiotowałam ani razu