JoAnnA250694
Fanka BB :)
Ja niby mam torbę spakowaną ale nie wiem co niby CC planowane ale skąd mam wiedzieć że mnie szybciej nie złapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piżama niezła myśl. Jak masz miejsce to spoko.Ja spakowałam 3 pary zwykłych gatek . W ogóle wzięłam też piżamę koszulka plus spodenki , tak teraz myślę czy aby na pewno jest mi potrzebna ta piżama . Bierze któraś z Was ?
Ja mimo ze dużo pije to mam uczucie suchości w ustach i taki jakiś metaliczny smak.
Zapomniałam zdjęcia
Ale przeciez forum nazywa sie wrzesniowe mamy 2018 czyli pisac mozna nadal tylko nie o ciazy a o dzieciakach, jak tam laktacja, gojenia, pologi etc etc
U mnie też będzie trochę o szkoleJa będę pisać o nauczycielach przeprowadzkach i mam nadzieję względnym spokoju.
Matko, wymioty mi wróciły. Po prostu pięknie.