reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam chwilę dla siebie.
Chłopcy pojechali z babcią i ciotką działkę podlewać. Chwilę im zejdzie.
Wzięłam chłodny prysznic, umyłam włosy i wysmarowałam się od góry do dołu żelem aloesowym z holiki.
Cisza w domu. Aż miło

reklama
I stypendium??!!! A zasiłek celowy to ten co kiedyś pisałaś na węgiel?
No zasiłek celowy możesz brać z OPSu co kwartał nie częściej. Można na co tam trzeba komu. Meble. Wyprawka. Zdarzenie losowe. Węgiel. Leki...

Stypendium szkolne (zwane socjalnym) to dopiero na początku roku szkolnego u Pani Pedagog. Składasz wniosek. Jak jest kasa do odbioru (pierwsza partia jakoś w listopadzie) przynosisz paragony na kwotę przyznaną.

A moj maly dzisiaj tak nisko mi łapkami przebiera, ze mam wrażenie, ze zaraz wystawi te swoje rączki przez moje wrota :p co za dziwne uczucie

No zasiłek celowy możesz brać z OPSu co kwartał nie częściej. Można na co tam trzeba komu. Meble. Wyprawka. Zdarzenie losowe. Węgiel. Leki...

Stypendium szkolne (zwane socjalnym) to dopiero na początku roku szkolnego u Pani Pedagog. Składasz wniosek. Jak jest kasa do odbioru (pierwsza partia jakoś w listopadzie) przynosisz paragony na kwotę przyznaną.
A stypendium wiem ale mi przekracza dochodzi także ten mogę sobie pomarzyć, socjalne też nie ale chociaż 500jest hiji

reklama
Do góry