reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja mam chwilę dla siebie.
Chłopcy pojechali z babcią i ciotką działkę podlewać. Chwilę im zejdzie.
Wzięłam chłodny prysznic, umyłam włosy i wysmarowałam się od góry do dołu żelem aloesowym z holiki.
Cisza w domu. Aż miło

reklama
I stypendium??!!! A zasiłek celowy to ten co kiedyś pisałaś na węgiel?
No zasiłek celowy możesz brać z OPSu co kwartał nie częściej. Można na co tam trzeba komu. Meble. Wyprawka. Zdarzenie losowe. Węgiel. Leki...

Stypendium szkolne (zwane socjalnym) to dopiero na początku roku szkolnego u Pani Pedagog. Składasz wniosek. Jak jest kasa do odbioru (pierwsza partia jakoś w listopadzie) przynosisz paragony na kwotę przyznaną.

A moj maly dzisiaj tak nisko mi łapkami przebiera, ze mam wrażenie, ze zaraz wystawi te swoje rączki przez moje wrota :p co za dziwne uczucie

No zasiłek celowy możesz brać z OPSu co kwartał nie częściej. Można na co tam trzeba komu. Meble. Wyprawka. Zdarzenie losowe. Węgiel. Leki...

Stypendium szkolne (zwane socjalnym) to dopiero na początku roku szkolnego u Pani Pedagog. Składasz wniosek. Jak jest kasa do odbioru (pierwsza partia jakoś w listopadzie) przynosisz paragony na kwotę przyznaną.
A stypendium wiem ale mi przekracza dochodzi także ten mogę sobie pomarzyć, socjalne też nie ale chociaż 500jest hiji

reklama
Do góry