reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

W końcu dostarczyli wszystko do sklepu i mogę jutro odbierać wózek, fotelik i bazę uff. W piątek przyjdzie stolarz montować mi meble do przedpokoju, drzwi do salonu i stolik oraz pawlach do kuchni, a w sobotę P mi obiecał rozłożyć już mebelki dla małej. Będę mogła dokończyć pranie i wszystko poukładać już. Bo tak to wszystko jest wszędzie upchane, bo miejsca na nic nie ma :D
To poka wózek, czekamy cię trochę pracy ale za to jakiej przyjemnej

reklama
Poszłam do sklepu i już pokutuje. Nie dość, że mi się but rozwiązał w Auchan (a ja w sukience, wyobraźcie sobie te akrobacje, żeby zawiązać, nie pokazać wszystkim majtek i nie zabić się przy okazji), to jeszcze cały czas czegoś zapominałam i się wracałam. Ostatecznie i tak zapomniałam kupić cukinii do leczo. A teraz leżę, bo co wstaje to skurcz. Pierdziele te przepowiadajki, albo rodzę albo nie, a jak nie, to odwalcie się z tymi skurczami! O!

O tak popieram. Mówię do starego ze skurcze a on na to ze już trzeci mc i ze może bym się zdecydowała [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] pogodę dalej masz taka fajna jak rano ?

Poszłam do sklepu i już pokutuje. Nie dość, że mi się but rozwiązał w Auchan (a ja w sukience, wyobraźcie sobie te akrobacje, żeby zawiązać, nie pokazać wszystkim majtek i nie zabić się przy okazji), to jeszcze cały czas czegoś zapominałam i się wracałam. Ostatecznie i tak zapomniałam kupić cukinii do leczo. A teraz leżę, bo co wstaje to skurcz. Pierdziele te przepowiadajki, albo rodzę albo nie, a jak nie, to odwalcie się z tymi skurczami! O!
Haha... mam to samo. Czuję się dziś jakbym miała pierwszy dzień miesiączki... i też chcę albo rybka albo pipka a nie takie srutututu...

reklama
Do góry