reklama
Adell1994
Fanka BB :)
O to ja tak samo chociaż zrobiłam dzisiaj ciasteczka z marmoladąCoś bym kreatywnego porobiła ale mi się nie chce
Znalazłam przepis na Internecie i jest mega prosty, a ciasteczka pyszne
kasiaczek89pl
kasiaczek89pl
Mhmm... może coś ci nabrzmiało? Szczerze nie miewam tak chyba że przed jakimiś infekcjami przyzębia...
Właśnie w środku wszystko ok nic nie boli nic nie widać ...
kasiaczek89pl
U mnie 32 dni i też pierwsze dziecko na pewno będzie dobrze, ja innych myśli do siebie nie dopuszczam
Musi być dobrze
Ja pierwsze 3 rzeczy, które zjem po porodzie to będzie pączek [emoji23], pizza i gofr z bitą śmietaną i polewą czekoladowąSerio? Ja nie znam dzieciaka w moim otoczeniu, ktore nie lubi ruskich sama jako dziciak kochalam pierozki i do teraz milosc zostala <3
3 pierwsze rzeczy ktore zjem po porodzie: pizza, pudelko lodow czekoladowych i talerz ruskich [emoji7][emoji23]
W końcu dostarczyli wszystko do sklepu i mogę jutro odbierać wózek, fotelik i bazę uff. W piątek przyjdzie stolarz montować mi meble do przedpokoju, drzwi do salonu i stolik oraz pawlach do kuchni, a w sobotę P mi obiecał rozłożyć już mebelki dla małej. Będę mogła dokończyć pranie i wszystko poukładać już. Bo tak to wszystko jest wszędzie upchane, bo miejsca na nic nie ma
JoAnnA250694
Mi zostało 27 dni do CC chyba że coś szybciej się ruszy [emoji4]Moje drogie zostało mi 30 dni aż ciężko mi uwierzyć tym bardziej że to moje pierwsze dziecko i nie wiem jak to będzie [emoji847][emoji8]
Nie rób smaka [emoji23]Ja pierwsze 3 rzeczy, które zjem po porodzie to będzie pączek [emoji23], pizza i gofr z bitą śmietaną i polewą czekoladową
reklama
Jak mała się nie przekręci i zaplanują mi CC to spakuję już tego pączka do torby [emoji23][emoji23][emoji23]Mi zostało 27 dni do CC chyba że coś szybciej się ruszy [emoji4]Nie rób smaka [emoji23]