reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

My mamy domową skrzynkę na narzędzia... bo poza tym to w samochodzie ;)
Nie mam w tym mieszkaniu miejsca,bo
Koty
Kuwety
Butów 50tys dziewczyn....
Dwa pudła w kącie stoją a w nim...wiertarka zakrętka ładowarka do akumulatorów.... Dwa akumulatory... Śrubokręty młotek itp....reszta po dziurach poupychane bo małż musi mieć pod ręką w domu .....hm.....

reklama
Moja koleżanka ostatnio Karmila piersią i ciągle gapiła się w telefon, ja mówię weź odłóż ten telefon co ty tam sprawdzasz ciągle, a ona że ma aplikacje ile dziecko pije z jednej piersi.... kurde nie wiedziałam że coś takiego nawet jest ;)
No i po co to jej???
Aby głodne nie było....eh XXI wiek

Syf mi się przy ustach robi... bomba... :(

W ogóle ja to dziś jakaś jestem nieobecna... spałabym i spała ale teraz to już do 23 posiedzę... ;) szczególnie że mi ZABÓJCZE UMYSŁY z piątku na dziś przełożyli.

Kurde cieszę się tym ujemnym GBSem jakby mi kto w kieszeń narobił (innych świństw też nie mam ale wiemy że zielone gluty to wina światła)
Także mogę rodzić od 12 sierpnia. W sumie wszystkie sprawy mam załatwione... choć oddzwoniłam dziś do PPP i sami nie wiedzieli po co dzwonili... ale że jak się dowiedzą będą dzwonić a myślałam że mają orzeczenie o nauczycielu wspomagającym ale nie mają... Został mi zasiłek celowy i obiady do załatwienia. I w sumie wszystko póki co...

Na starynkiewicza takie zmiany że po cc sn...hmm... ja się zastanawiam czy pojechać jeszcze do rodziców na wieś 120km, czy już lepiej siedzieć na tyłku w domu. Moja córka też się nudzi w domu... pięknie byłoby być teraz nad morzem na plaży się kąpać....
Nie wirm czy to bedzie dotyczylo tylko starynkiewicza, chyba chodzilo o ogolna zmiane standardow, ale nie wiem czy nie sciemnial zeby mnie przekonac do sn :/

Moja koleżanka ostatnio Karmila piersią i ciągle gapiła się w telefon, ja mówię weź odłóż ten telefon co ty tam sprawdzasz ciągle, a ona że ma aplikacje ile dziecko pije z jednej piersi.... kurde nie wiedziałam że coś takiego nawet jest ;)

Jest , jest ale to chyba zbędne. Więcej korzyści by było gdyby ten czas poświęciła 100%dziecku.

Nie mam w tym mieszkaniu miejsca,bo
Koty
Kuwety
Butów 50tys dziewczyn....
Dwa pudła w kącie stoją a w nim...wiertarka zakrętka ładowarka do akumulatorów.... Dwa akumulatory... Śrubokręty młotek itp....reszta po dziurach poupychane bo małż musi mieć pod ręką w domu .....hm.....
No ta nasza skrzynka z tych mniejszych w szafce stoi. Podstawowe domowe gadżety bo wiertary, wkrętary i inne gabaryty S. do pracy musi mieć to trzyma w aucie...

Syf mi się przy ustach robi... bomba... :(

W ogóle ja to dziś jakaś jestem nieobecna... spałabym i spała ale teraz to już do 23 posiedzę... ;) szczególnie że mi ZABÓJCZE UMYSŁY z piątku na dziś przełożyli.

Kurde cieszę się tym ujemnym GBSem jakby mi kto w kieszeń narobił (innych świństw też nie mam ale wiemy że zielone gluty to wina światła)
Także mogę rodzić od 12 sierpnia. W sumie wszystkie sprawy mam załatwione... choć oddzwoniłam dziś do PPP i sami nie wiedzieli po co dzwonili... ale że jak się dowiedzą będą dzwonić a myślałam że mają orzeczenie o nauczycielu wspomagającym ale nie mają... Został mi zasiłek celowy i obiady do załatwienia. I w sumie wszystko póki co...

Ja mimo ze dużo pije to mam uczucie suchości w ustach i taki jakiś metaliczny smak.

reklama
Do góry