AniaMamax3❤❤❤
Fanka BB :)
Ja tyle za na kolację zrobionePrzyznac sie kto dzisiaj robi/ma leczo na obiad?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tyle za na kolację zrobionePrzyznac sie kto dzisiaj robi/ma leczo na obiad?
A ja już nie liczę ile dziś ich mam. Matka z roboty wróciła i pierwszy raz chyba od 10 lat pokłócili się z moim ojcem ten poszedł do siebie jebn..ął drzwiami... uroczo...Dokładnie. A mnie tez wzięły ale malutko bolą
A ja już wymieniłamMi też się spaliła i z lenistwa przyciągnęła mi lampkę nocną hehe i szyję z jej pomocą
A ja już wymieniłam
Szczegół że w tym domu 50 śrubokrętów a ja jednego krzyżaka znalesc nie umiałam .....pół godziny lazilam
Dziecko w łazience wreszcie znalazło.....
No i kupiło mi ledowa żaróweczkę [emoji16][emoji16][emoji16]
Moje też uwielbiają ruskie kopytka i slaskie....Ja jedna. Je i je. Ruskie kocha.
Ja już 8 ogromnych ruskich zjadłam a teraz leżę i czekam aż się przetrawi... dodatkowo z 50 zamroziłam by było co jesc jak się mała urodzi a mi braknie czasu i weny na gotowanie
A kopię dziś niemiłosiernie.
Moze wyjść już chce? A to 36+3.
Dziewczyny jaka macie aplikacje do mierzenia skurczy?
A ja już nie liczę ile dziś ich mam. Matka z roboty wróciła i pierwszy raz chyba od 10 lat pokłócili się z moim ojcem ten poszedł do siebie jebn..ął drzwiami... uroczo...
Ja chyba do wanny skocze znowu bo mi upalnie (okna na zachód) smrody na dworze buszują...
Moje też uwielbiają ruskie kopytka i slaskie....
Naleśniki gofry tonami jedzą.
Ziemniaki też....
Gorzej z kaszami.....
I kiszona kapustą [emoji848]
Miesiąc do terminu to jakby nie końcówka@kasiaczek89pl. a co mam myśleć obserwuję co jest grane... i w jakim kierunku idzie sama po sobie wiesz że są dni rypania i dni ciszy a że to już nam koniec został to wszystko się w ciągu godzin może zmieniać...