Ja na wannę czekam a śniadanie się trawi...Ja byłam w wannie i śniadanko robiłam ale fakt ze w weekend mniej mnie
Generalnie miało się ochłodzić słyszałam i co? Jajco!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na wannę czekam a śniadanie się trawi...Ja byłam w wannie i śniadanko robiłam ale fakt ze w weekend mniej mnie
Tak pidczas seksu jakkolwiek o laktacji i szyjkach
Zapomniałaś że sufit trzeba odmalowaćSerio ? [emoji23][emoji23][emoji23] nie miałam seksu z laska to nie wiem o czym można gadać ... a i z facetem nie za wiele bo nie zakoduje Przypomniało mi się jak raz z eks tego tamtego i on mówi: co Ty kotek jakaś nieobecna , wogole nie jęczysz dziś ani nic , czy coś jest nie tak ? A mi się dowcip przypomniał i głosem takiej starej wiejskiej baby : olaboga zima za pasem , wyngla nie ma , cukier podrozol a ja w ty samy podomce trzeci rok [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] no przerwa była konieczna bo mało ze śmiechu nie zszedł
Ja na wannę czekam a śniadanie się trawi...
Generalnie miało się ochłodzić słyszałam i co? Jajco!
Zapomniałaś że sufit trzeba odmalować
Ja uzywalam 6 lat temu octanisept do pepka i szybko odpadl. Teraz tez juz do torby spakowalam
Ja te kwadraciki miałam z K. bo to był wtedy hicior ale odpadł po 14 dniach... B. po tej gencjanie to chyba pi 3 plus 4 męki z tym p... mydełkiem...Ja nie słyszałam wtedy o octenisept jeszcze jak rodziłam (10i9l) miałam takie gaziki ze spirolem i spirytus 75%. I tego używałam przy obu i odpadały szybko coś koło 8 dni może, fajnie zasuszal
A w pi....pce mam dziś takie klucia że chce mi się płakać z bolu... Ale jeszcze przedwczoraj szyjka miała 2,6cm i była twarda i zamknięta. Ale co ja wiem o życiu