reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dajcie się nacieszyć gadżetem a nie, że nie trzeba i że nie nada się.
Ja Cię w pełni rozumiem
Tez lubię się cieszyć gadżetami choć czasem nawet wiem, że są niepotrzebne to jednak radość dla oka tez ważna
KINDERBUENOO88
Miałam, chociaż nie ukrywam, że ciuszki i torby to było to, czego nie lubiłam najbardziej ;p klientki bardzo chwaliły torby ze skip-hopa i faktycznie są duże, ładne i dobrej jakosci. Właśnie mi uświadomiłas, że nie mam torby do wózka [emoji23]
Ja tez nie mam i tak się zastanawiam czy torba czy organizer starczy. Bo kurczę nie wiem ile tego będę wozić. A swoją torebkę i tak pewnie będę miała bo ja muszę coś mieć na ramieniu bo inaczej mi łyso
Niech mnie w dupe pocałują pierdzielne gencjana i o!Normalne mycie woda z mydłem i dokładne suszenie. No i wietrzenie. Bez wydziwiania ze spirytusem, octaniseptem czy innymi specyfikami
Paulamamula
Jezuuu ta moja bezsenność tak już mnie męczy...
Na dodatek dziwnie choćby od wew kłuje mnie w kierunku odbytu czy ktoś tak miał?
Bolące przeżycia
Na dodatek dziwnie choćby od wew kłuje mnie w kierunku odbytu czy ktoś tak miał?
Bolące przeżycia
KINDERBUENOO88
Jezuuu ta moja bezsenność tak już mnie męczy...
Bolące przeżycia
Może hemoroidy Ci idą ?
KINDERBUENOO88
Dzień dobry
Byłam już na siku, i tak stwierdzam noc w namiocie w te upały to ideał. Lekko przykryta i cudownie fajnie.
Wracając z toi toi potańczylam na techno a potem kawałek dalej koleś grał na trąbce Barkę to się z tłumem odśpiewało i teraz leżę z pustym pęcherzem i jest cudownie
Byłam już na siku, i tak stwierdzam noc w namiocie w te upały to ideał. Lekko przykryta i cudownie fajnie.
Wracając z toi toi potańczylam na techno a potem kawałek dalej koleś grał na trąbce Barkę to się z tłumem odśpiewało i teraz leżę z pustym pęcherzem i jest cudownie
Mama7
Dzień dobry
Nieźle.. będziesz o tym dziecieciu swojemu opowiadać. Rób zdjęcia bo może nie uwierzyc
reklama