reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Spoko sobie ogarnę ;) te mniejsze bardziej mi się podobały poprostu, poza tym było napisane że do karmienia też się nadają. I były zdjęcia realne z dzieckiem. Oceniłam że na położenie ''dupki'' wystarczy mała i taką też zamówiłam.
No ja je sprzedawałam i szczerze nie wyobrażam sobie jak na nich można karmić, ale może jest jakiś sposób [emoji14]

Zaleglam w wannie. Nie wyjdę do rana.

reklama
Ja jakoś wolę szybki prysznic mimo że ważne mam ogromną tam najlepiej dzieci się myja szybko i za jednym zamachem

Poszłam do kuchni zjadłam ciut arbuza alez one mi smakują szok pewnie urodze i nie będę mogła na niego patrzeć

Ja już za stara na dyskoteki szybko z tego wyrosłam

Pytanie
Co robi kot gdy właściciel leży w wannie chłodnej wody????

Odpowiedz na zdjęciu....[emoji76]Zobacz załącznik 884686
Moja kicia to na koszu który obok wanny stoi zawsze siedzi i obserwuje wodę.

Przyjechaliśmy na wieś do teściów i u nich w domu jest cudownie chłodno[emoji2] za to aby nie było za miło to jest tu bardzo dużo komarów.

Wymieniłam wanne na prysznic, przy remoncie. Dla dzieci spoko ale my z chłopem i tak tylko prysznic braliśmy (mieliśmy normalnie natrysk i zasłonę prysznicową)

Ja bym była w stresie mając ok 30km do szpitala ;) ale ja z natury panikara jestem. Ja sobie kupiłam taki zwykły rogal do karmienia, w 1 ciąży nie wiedziałam że coś takiego istnieje i podpieralam się poduszkami... o kurze teraz też pierwsze słyszę ;) ja już cuduje gdzie mam spać, w żadnym pokoju się nie da z tej duchoty :(

Drugiego syna rok karmiłam bez żadnych poduszek i się dało więc wiecie......... nie ma co pośladów spinać :)
Wybrałam kure bo jest ozdobna sama w sobie. A rogale miały takie wzory że mi się nie widziały i potem pewnie bym upychała w szafie i koniec końców wywaliła ;)
A tak. Będzie podusia dla Uli, do zabawy, do podpierania a i dla mnie żeby pod plecy podłożyć jeszcze teraz w ciąży

reklama
Do góry