reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Spoko sobie ogarnę ;) te mniejsze bardziej mi się podobały poprostu, poza tym było napisane że do karmienia też się nadają. I były zdjęcia realne z dzieckiem. Oceniłam że na położenie ''dupki'' wystarczy mała i taką też zamówiłam.
No ja je sprzedawałam i szczerze nie wyobrażam sobie jak na nich można karmić, ale może jest jakiś sposób [emoji14]

Zaleglam w wannie. Nie wyjdę do rana.

reklama
Ja jakoś wolę szybki prysznic mimo że ważne mam ogromną tam najlepiej dzieci się myja szybko i za jednym zamachem

Poszłam do kuchni zjadłam ciut arbuza alez one mi smakują szok pewnie urodze i nie będę mogła na niego patrzeć

Ja już za stara na dyskoteki szybko z tego wyrosłam

Pytanie
Co robi kot gdy właściciel leży w wannie chłodnej wody????

Odpowiedz na zdjęciu....[emoji76]Zobacz załącznik 884686
Moja kicia to na koszu który obok wanny stoi zawsze siedzi i obserwuje wodę.

Przyjechaliśmy na wieś do teściów i u nich w domu jest cudownie chłodno[emoji2] za to aby nie było za miło to jest tu bardzo dużo komarów.

Wymieniłam wanne na prysznic, przy remoncie. Dla dzieci spoko ale my z chłopem i tak tylko prysznic braliśmy (mieliśmy normalnie natrysk i zasłonę prysznicową)

Ja bym była w stresie mając ok 30km do szpitala ;) ale ja z natury panikara jestem. Ja sobie kupiłam taki zwykły rogal do karmienia, w 1 ciąży nie wiedziałam że coś takiego istnieje i podpieralam się poduszkami... o kurze teraz też pierwsze słyszę ;) ja już cuduje gdzie mam spać, w żadnym pokoju się nie da z tej duchoty :(

Drugiego syna rok karmiłam bez żadnych poduszek i się dało więc wiecie......... nie ma co pośladów spinać :)
Wybrałam kure bo jest ozdobna sama w sobie. A rogale miały takie wzory że mi się nie widziały i potem pewnie bym upychała w szafie i koniec końców wywaliła ;)
A tak. Będzie podusia dla Uli, do zabawy, do podpierania a i dla mnie żeby pod plecy podłożyć jeszcze teraz w ciąży

reklama
Do góry