Gdzie zostawiłaś brzuch???Melduje się, że cała i zdrowa odpoczywam a chłop namiot montuje
Troszkę mi nogi napuchly w podróży ale rozchodze
Zobacz załącznik 884659
reklama
Mam podobnie... dlatego gniję zresztą ja się nie nadaje ani do podróżowania nożnego ani kołowego...kinderbueno dobrzę wyglądasz
ja mam ostatnio takie coś że boję się za daleko oddalić od domu, na działkę do rodziców już nie chcę jechać bo to wieś taka nic tam nie ma dookoła, najbliższy szpital 30km. i nie chciałabym urodzić tam.... no i w związku z tym najlepiej się czuję w pobliżu domu...
D
Deleted member 181710
Gość
Ja do najbliższego szpitala mam 27 km czyżbym się musiała rozłożyć z namiotem.gdzieś bliżej ? Hihikinderbueno dobrzę wyglądasz
ja mam ostatnio takie coś że boję się za daleko oddalić od domu, na działkę do rodziców już nie chcę jechać bo to wieś taka nic tam nie ma dookoła, najbliższy szpital 30km. i nie chciałabym urodzić tam.... no i w związku z tym najlepiej się czuję w pobliżu domu...
D
Deleted member 181710
Gość
Jem śliwki na kolację. Zielone.
I mam pół arbuza małego w lodówce na potem.
A soda i rennie w pogotowiu?Jem śliwki na kolację. Zielone.
helenka_22
Fanka BB :)
Ja już arbuza z lodówki zjadłamJem śliwki na kolację. Zielone.
Wcześniej był mielony i pomidory z cebulą i śmietaną....
I muffinka
Leżę w wannie chłodnej wody
I rośnie ochota na drinking soda.....
helenka_22
Fanka BB :)
D
Deleted member 181710
Gość
Sodę.pewnie mam ale tych tabletek to już nieA soda i rennie w pogotowiu?
Ja nie miałam zgagi w tej ciąży ani razu.
Dwa razy po czymś tam mi.podeszło lekkim kwasem ale tak to lajt.
Mogę jeść dowolną pasze.
W poprzedniej za to od 4 miesiąca do 8 czy nawet 9 piłam syrop na zgage.
Co do jedzenia to ja się ograniczam dziś przez żołądek...
Wracam do codziennego picia siemienia lnianego i jak mi po porodzie nie minie to przydałoby się badania pid tym kątem zrobić...
Kurde nie wiem czy mam skurcze czy Miki tak się rozpycha i tak samo boli bo chyba nie powinien się ruszać podczas skurczy... Wykopuje mi gnom dziś teraz pępek chyba piętą... niesamowity jest ten dzieciak.
Wracam do codziennego picia siemienia lnianego i jak mi po porodzie nie minie to przydałoby się badania pid tym kątem zrobić...
Kurde nie wiem czy mam skurcze czy Miki tak się rozpycha i tak samo boli bo chyba nie powinien się ruszać podczas skurczy... Wykopuje mi gnom dziś teraz pępek chyba piętą... niesamowity jest ten dzieciak.
reklama
Uwielbiam kotyPytanie
Co robi kot gdy właściciel leży w wannie chłodnej wody????
Odpowiedz na zdjęciu....[emoji76]Zobacz załącznik 884686
Fajnie to był skurcz trwał około 3/4 minuty i to nie są skurcze B-H na 100% tylko te skracająco rozwierające ciekawe czy dotrwam do 21 czy nie