reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
kinderbueno dobrzę wyglądasz :)
ja mam ostatnio takie coś że boję się za daleko oddalić od domu, na działkę do rodziców już nie chcę jechać bo to wieś taka nic tam nie ma dookoła, najbliższy szpital 30km. i nie chciałabym urodzić tam.... no i w związku z tym najlepiej się czuję w pobliżu domu...;)
Mam podobnie... dlatego gniję zresztą ja się nie nadaje ani do podróżowania nożnego ani kołowego...

kinderbueno dobrzę wyglądasz :)
ja mam ostatnio takie coś że boję się za daleko oddalić od domu, na działkę do rodziców już nie chcę jechać bo to wieś taka nic tam nie ma dookoła, najbliższy szpital 30km. i nie chciałabym urodzić tam.... no i w związku z tym najlepiej się czuję w pobliżu domu...;)
Ja do najbliższego szpitala mam 27 km :D czyżbym się musiała rozłożyć z namiotem.gdzieś bliżej ? Hihi

Pytanie
Co robi kot gdy właściciel leży w wannie chłodnej wody????

Odpowiedz na zdjęciu....[emoji76]
1533320371551.jpg

Załączniki

• 1533320371551.jpg
    1533320371551.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 303
A soda i rennie w pogotowiu?
Sodę.pewnie mam ale tych tabletek to już nie :p
Ja nie miałam zgagi w tej ciąży ani razu.
Dwa razy po czymś tam mi.podeszło lekkim kwasem ale tak to lajt.
Mogę jeść dowolną pasze.

W poprzedniej za to od 4 miesiąca do 8 czy nawet 9 piłam syrop na zgage.

Co do jedzenia to ja się ograniczam dziś przez żołądek...
Wracam do codziennego picia siemienia lnianego i jak mi po porodzie nie minie to przydałoby się badania pid tym kątem zrobić...

Kurde nie wiem czy mam skurcze czy Miki tak się rozpycha i tak samo boli bo chyba nie powinien się ruszać podczas skurczy... Wykopuje mi gnom dziś teraz pępek chyba piętą... niesamowity jest ten dzieciak.

reklama
Do góry