reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Byłam w Dino i kupiłam lody jedna porcja wyciągnięta a na sam wieczór do łóżka zjem druga, mam też arbuza!!!

Ja wizytę mam w piątek także myślę wkoncu ustalimy termin cc, paciorkowoec jeszcze nie robiony bo mam czas dopiero 33tc, i jakoś dzień zleciał ale w przyszłym tygodniu zapowiadają te same upały wykończe się

reklama
Bylam na basenie - bylo CUDOWNIE. Nawet nie wiecie jak sie mozna basenem ucieszyc :). Woda chlodna, 1-2 osoby na torze, cos pieknego.
Dzisiaj jest moj dobry dzien. W zasadzie nie boli mnie brzuch. Tylko tym razem nie popelnilam bledu z ubieglego tygodnia i nie rzucilam sie na sprzatanie, a poszlam na zakupy dla siebie i na basen ;).
Znajomi proponuja wypad do knajpy, namawiam mojego zebysmy tez poszli. Zobaczymy czy mnie taka ilosc przyjemnosci nie pokona ;)

A powiedz mi bo pytam z ciekawości jak to jest z tymi socjalnymi, oni Tobie je przyznali i potem możesz w nim mieszkać jak długo chcesz ? I czy ponosi się z tytułu mieszkania jakieś opłaty, czynsz, media ?
Nam przyznali na 3 lata. Płacisz czynsz 1.50 za mkw. I media wg. liczników. Można się ubiegać by przerobili je po 3 latach na komunalne lub umowę socjalną przedłużyli. Przyznali je mnie i K. i B.

u mnie też się rozpycha i nie jest to fajne :/
weszłam do lidla i zaraz wyszłam źle się czuje coś dziś, boli mnie ta nerka czy plecy :( po burzy zaduch, pot kapie mi po czole.... mąż dokonczył zakupy ja poszłam do auta siedzieć :/ to ten buscopan można brać tak?

Melduje się, że cała i zdrowa odpoczywam a chłop namiot montuje :)
Troszkę mi nogi napuchly w podróży ale rozchodze :)

IMG_3547.JPG

Załączniki

• IMG_3547.JPG
    IMG_3547.JPG
    420,9 KB · Wyświetleń: 295
kinderbueno dobrzę wyglądasz :)
ja mam ostatnio takie coś że boję się za daleko oddalić od domu, na działkę do rodziców już nie chcę jechać bo to wieś taka nic tam nie ma dookoła, najbliższy szpital 30km. i nie chciałabym urodzić tam.... no i w związku z tym najlepiej się czuję w pobliżu domu...;)

reklama
u mnie też się rozpycha i nie jest to fajne :/
weszłam do lidla i zaraz wyszłam źle się czuje coś dziś, boli mnie ta nerka czy plecy :( po burzy zaduch, pot kapie mi po czole.... mąż dokonczył zakupy ja poszłam do auta siedzieć :/ to ten buscopan można brać tak?
Tak. Spokojnie w ciąży możesz on rozlurczowo i p.bólowo działa. Chyba se go dziś na żołądek sieknę.
Zgadzam się po tym deszczu jeszcze gorzej... wszystko paruje... wiatru brak.. mi pot po wszystkim ścieka... i też się zgadzam że to rozpychanie jest już niefajne...

Do góry