No tak ja Warszawską miarą pisałamTa u nas 3 palce to 6 cm a 4 to 8cm. Tak mi życzysz ? Tak samo jest jak było a stary panikuje
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
W całej okolicy ani JEDNEJ kolby kukurydzy... Na pocieszenie shake truskawkowy z MaCa.
A moi mają taki chill:Zobacz załącznik 883795
A Miki tak:
Fajna kiecka
kasiaczek89pl
U mnie grzmi.
Zyzio marzycielTaki cienki jakiś żeby owinąć młodego. Bo oni takie grube dziadostwa dają , no może akurat urodzę po upałach i się przyda.
KatarzynaCarmen
Dzieci bawią się pełna parą a Twój brzuszek nie jest wcale taki duży [emoji4]W całej okolicy ani JEDNEJ kolby kukurydzy... Na pocieszenie shake truskawkowy z MaCa.
A moi mają taki chill:Zobacz załącznik 883795
A Miki tak:
evela.8585
Kobietki mam pytanie: czy mogłybyście mi polecić jakiś fotelik samochodowy dla malucha? Mała kończy osiem miesięcy i czeka nas taki zakup niebawem...9-18kg czy 9-36 i jaki model polecacie? Jest Was tu wiele doświadczonych mam więc może coś doradzicie bo kompletnie nie wiem jak ogarnąć ten temat.
Ja wolę e domu w wannie jak z B. niż w szpitalu.... a potem na chwilkę na porodowke...Jakby przyszło nam teraz rodzic to byśmy chyba wybrały taka opcje jak Ania, poród w wodzie. Najlepiej zimnej...
Ja to się wstydzę do lekarza lazic bo zanim się zacznie wizyta to ja już upocona, klejąca. Jakbym w ogóle się nie przygotowała![]()
kasiaczek89pl
Zyzio marzycielupały do października będą żeby nas dobić...
A weź mnie nie wkurzaj mi się marzy taka złota Polska jesień. Ciepło w południe rano chłodniej mgły ...
Ja w torebce mam tzw. papuer toaletowy mokry zapachowy więc używamy z bobrem tegoIm to nie dziwne. Zawsze możesz bobra jakaś chusteczka do intymnej przejechać w kibelku przed. Ja raz pojechałam na szybko z rana zaraz po wstaniu do położnej coś zapytać a ona ze pobierzemy cytologię Uyyyyyyyyy to mówię idę się podmyc do wc bo się nie ogarnelam. I luzik. I wszystkie te higieniczne były w wc u niej itd. U tego co byłam w sobotę tez można się umyć są papiery ręczniki spódniczki jednorazowe kapcie płyny także można się ogarnac
reklama
Może tak byćNie wiem czy to mozliwe, ale mam wrazenie, ze moj dzieciak sie przemiescil: lezal po lewej stronie glowa w dol, wiec czulam plecki i pupke po lewej, nozki po prawej. A teraz jakby caly dzieciak byl na dole i po prawe czuje konkret i po lewej konkret, a jak leze to u gory miekko