kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kocyk??? W sierpniu..
a wiem! ze dziś i jutro to podobno to apogeum upałów i że jutro MOGĄ burze przez Polskę przejść gwaltowne o!
Zem Ci tym kocem przypomniała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocyk??? W sierpniu..
a wiem! ze dziś i jutro to podobno to apogeum upałów i że jutro MOGĄ burze przez Polskę przejść gwaltowne o!
A już jutro większość z nas będzie pisać:
Tak mi narobiłas smaka na te śledzie, że mam i ja ...z kukurydzą.
Bajdelka zagryzie arbuzem.tylko biedna Marta chleb z masełem. Może na śniadanie dadzą wędlinę bez chleba...
Mój S. to już sam mnie upominał żebym w końcu spakowała torbę bo on nie będzie wiedział gdzie czego szukać![]()
Jakby przyszło nam teraz rodzic to byśmy chyba wybrały taka opcje jak Ania, poród w wodzie. Najlepiej zimnej...
Ja to się wstydzę do lekarza lazic bo zanim się zacznie wizyta to ja już upocona, klejąca. Jakbym w ogóle się nie przygotowała![]()
To Ty jesteś już przygotowana na wszystkoU mnie torba to już stoi prawie mcale taka nie do końca gotowa pod poród i młodego. A w mniejszej pod pobyt bez porodu. Jak co to wrzucę większa w mniejsza i spadam
Z tym kocykiem to nie jest glupi pomysl. Przeciez te.egipskie upaly moga sie skonczyc, a polozna na szr mowila, ze dzieci po porodzie przez kilka dni maja zaburzenia termoregulacji i trzeba je dobrze opatulac. Potem to sie normuje
Do tego co ja chodzę też jest bidet, jakieś tam płyny i te spódniczki . Także nawet jak ktoś nieprzygotowany to można się szybko podmyćIm to nie dziwne. Zawsze możesz bobra jakaś chusteczka do intymnej przejechać w kibelku przed. Ja raz pojechałam na szybko z rana zaraz po wstaniu do położnej coś zapytać a ona ze pobierzemy cytologię Uyyyyyyyyy to mówię idę się podmyc do wc bo się nie ogarnelam. I luzik. I wszystkie te higieniczne były w wc u niej itd. U tego co byłam w sobotę tez można się umyć są papiery ręczniki spódniczki jednorazowe kapcie płyny także można się ogarnac