kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kocyk??? W sierpniu..
a wiem! ze dziś i jutro to podobno to apogeum upałów i że jutro MOGĄ burze przez Polskę przejść gwaltowne o!
Zem Ci tym kocem przypomniała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocyk??? W sierpniu..
a wiem! ze dziś i jutro to podobno to apogeum upałów i że jutro MOGĄ burze przez Polskę przejść gwaltowne o!
A już jutro większość z nas będzie pisać:
Tak mi narobiłas smaka na te śledzie, że mam i ja ... z kukurydzą.
Bajdelka zagryzie arbuzem. tylko biedna Marta chleb z masełem. Może na śniadanie dadzą wędlinę bez chleba...
Mój S. to już sam mnie upominał żebym w końcu spakowała torbę bo on nie będzie wiedział gdzie czego szukać
Chyba, że samo ruszy do tej pory
Jakby przyszło nam teraz rodzic to byśmy chyba wybrały taka opcje jak Ania, poród w wodzie. Najlepiej zimnej...
Ja to się wstydzę do lekarza lazic bo zanim się zacznie wizyta to ja już upocona, klejąca. Jakbym w ogóle się nie przygotowała
To Ty jesteś już przygotowana na wszystkoU mnie torba to już stoi prawie mc ale taka nie do końca gotowa pod poród i młodego. A w mniejszej pod pobyt bez porodu. Jak co to wrzucę większa w mniejsza i spadam
Z tym kocykiem to nie jest glupi pomysl. Przeciez te.egipskie upaly moga sie skonczyc, a polozna na szr mowila, ze dzieci po porodzie przez kilka dni maja zaburzenia termoregulacji i trzeba je dobrze opatulac. Potem to sie normuje
Do tego co ja chodzę też jest bidet, jakieś tam płyny i te spódniczki . Także nawet jak ktoś nieprzygotowany to można się szybko podmyćIm to nie dziwne. Zawsze możesz bobra jakaś chusteczka do intymnej przejechać w kibelku przed. Ja raz pojechałam na szybko z rana zaraz po wstaniu do położnej coś zapytać a ona ze pobierzemy cytologię Uyyyyyyyyy to mówię idę się podmyc do wc bo się nie ogarnelam. I luzik. I wszystkie te higieniczne były w wc u niej itd. U tego co byłam w sobotę tez można się umyć są papiery ręczniki spódniczki jednorazowe kapcie płyny także można się ogarnac