D
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To powiedz mu ze sie konsultowalas i jest okDobra dzwonię do najbliższej lek ( mojej byłej [emoji12]) bo widzę ze spokoju mi nie da już mi tu kombinuje jakaś obstawę i wogole. Na ch.. chce niech sam przyjedzie a nie żebym ja się jeszcze czyjaś obecnością krępowała... faceci ...
Jak na wojnę!Pakuje się. Czy to już nerwica natręctw? To na samą salę porodową a gdzie tam reszta?!Zobacz załącznik 883765Zobacz załącznik 883766
Bo to JEST wojna!Jak na wojnę!
To ja mam jakoś wyrąbane ale to pewnie przez upał...Bo to JEST wojna!
To ja mam jakoś wyrąbane ale to pewnie przez upał...
Coś ja miałam mówić...
A...
...nie...
mhmm...
kurde zapomniałam.
To powiedz mu ze sie konsultowalas i jest ok
To ja ci mówię że szyjka skrócona i rozwarcie na 3 do 4 paluchowKij umówiłam się na koniec na 20:50 mam pare minut do niej i tam raz dwa i niech się ode mnie odpie... ten mój chłop. Wyjdzie mnie niewiele drożej wizyta jak paliwo w te i we wte na moja IP. A bez łaski i kombinacji jak kiedyś ze muszę zostać bo nie zbada.