reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A już masz wyniki? Poka ;)

IMG_0991.JPG
wiem ze są pewne odstępstwa od normy ale pewnie cześć to norma w ciąży ... miałam jutro pokazać jakiemuś lekarzowi bo ja się nie znam

Załączniki

• IMG_0991.JPG
    IMG_0991.JPG
    114,3 KB · Wyświetleń: 255
Witajcie. Wam co chwila coś wylatuje :blink:
Galeria glutow hehe to by było coś :rolleyes:
U mnie nic tylko jakby wydaje mi się że mnie jakoś dziwnie swędzi piecze na dole. A dziś rozpoczynam masaz krocza za poradą i instrukcja położnej .
Byłam oglądać te wanienki w tej bierze tylko szkoda czasu...

Stres tez moze wplywac na poziom cukru [emoji1] ja powiem szczerze troche wyluzowalam, nawet jak mam podwyzszony to juz nie swiruje. Co ma byc to bedzie, wazne ze z malym ok i ze rozwija sie dobrze i nie rosnie na mutanta.
Cukry mi teraz nie skacza wlasciwie tylko po warzywach i miesie, ewentualnie kasza do tego. A dzisiaj rano po JEDNEJ malej kanapce z wedlina i salata mialam wynik prawie 130, wiem ze to norma, no ale jak na jedna kanapke to troche przegiecie, nawet sie nie najadlam.

A juz ostatnio pisalam, skierowanie na wywolanie bede miala 2 tygodnie przed terminem, czyli okolo 6 wrzesnia ;) pasuje mi to bardzo, nie chce czekac do 20 :p
Będziesz mieć cesarke? Czy wywoływały poród?

Witajcie. Wam co chwila coś wylatuje :blink:
Galeria glutow hehe to by było coś :rolleyes:
U mnie nic tylko jakby wydaje mi się że mnie jakoś dziwnie swędzi piecze na dole. A dziś rozpoczynam masaz krocza za poradą i instrukcja położnej .
Byłam oglądać te wanienki w tej bierze tylko szkoda czasu...

Patrzyłam. Małe to , plastik lichy ...

reklama
Do góry