reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jeszcze tak fajnie sie dogadalam z dziewczynami, ze podaly mi kwotę, jaka dysponuja na prezent i zgodnie stwierdzilysmy, ze nie beda kupowac mi miliona pierdół, nie dostane 10 zabawek, smoczkow i 7 par niepotrzebnych spiochow, tylko kupia nam fotelik do auta(no dobra, stary doklada do prezentu stowke ale udaje, ze o tym nie wiem [emoji1]). Co prawda niespodzianki prezentowej nie bedzie, ale za to mega potrzebna rzecz i jakie odciazenie dla naszego budzetu :) takze wedlug mnie super pomysl
Super sprawa ;) jeden prezent ale za to konkretny i bardzo przydatny :)

Czy ja wiem. Diabetolog wypisuje mi ze zniżką, więc jakieś groszowe sprawy wychodzą.

No ja za ta nocna zaplacilam za 5 naboi jakos 25 zl, ale u mnie przy ilosci jednostek to najprawdopodobniej starczy mi do konca ciazy, a u Ciebie jak masz ponad 20j to jeden wklad w sumie na kilka dni by byl :p

reklama
Do góry