helenka_22
Fanka BB :)
Mamy znów o czopach a Ciebie na jedzenie naszło nie wiem czy to dobry pomysł mieszać tego śledzia z mlekiem.
Mi w pierwszej ciąży to zestawienie nie szkodziło+mleko było cieplutko z pianką od krówki.swiezo dojone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy znów o czopach a Ciebie na jedzenie naszło nie wiem czy to dobry pomysł mieszać tego śledzia z mlekiem.
Śledzia zjem, wezmę prysznic i zastanowię sie, czy nadal mam ochotę na płatki [emoji14]To wybierz jedno. Nie mieszaj
Śledzia zjem, wezmę prysznic i zastanowię sie, czy nadal mam ochotę na płatki [emoji14]
Ja nie mam naboi tylko takie jednorazowe peny, że jak wypstrykam 300 jednostek to cały pen do śmieci. Na naboje mam do obiadu [emoji14]No ja za ta nocna zaplacilam za 5 naboi jakos 25 zl, ale u mnie przy ilosci jednostek to najprawdopodobniej starczy mi do konca ciazy, a u Ciebie jak masz ponad 20j to jeden wklad w sumie na kilka dni by byl
Oj tam oj tam.To wybierz jedno. Nie mieszaj
Ja bym w musztardzie maczalaOj tam oj tam.
Ja wczoraj jadłam na kolację bułkę z serem żółtym i dżemem truskawkowym i potem zagryzałam kiełbasą śląską, taką zimną z lodówki maczaną w keczupie
W jednej misce?Mam ochotę na śledzie i płatki z mlekiem.
Tak wiem jest lato.
Tak wiem musi być ciepło...
Ale chcę kukurydzę i muszę po nią iść a zejdę zaraz w łóżku i zostanie kiecka i mokra plama..
W związku z wesołą nocką, czy glutem?Stary mnie goni do lekarza, nie chce mi się ... co on mi mądrego powie