reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Napiszcie potem co mówili :) porównamy wiedzę i poglądy
Tym razem nic nie spiszę z tego co było na zajęciach, bo to była bardziej taka prezentacja niż opisy.
A za tydzień miało nie być zajęć, ale jednak w środę idziemy zobaczyć IP, sale porodowe i położnicze :)

Zauważyłam że jak z kimś rozmawiam to często odpowiadam nie na temat, co wcześniej rzadko mi się zdarzało :)
Ja mylę słowa...

Ostatnia edycja:
reklama
No w sumie to od początku zajęć czekam głównie na to zwiedzanie porodówki No czytanie opisów akurat w tym przypadku nie daje za wiele :)

Wiem. Kojarzę. Ja mimo ze coś tam pamietam sprzed lat , chętnie wybrałabym się ... byłam ostatnio i w sumie te oddziały zaraz obok siebie ale nie miałam weny wtedy iść. Jest po remoncie a i może zwyczaje się coś zmieniły ... może się wybiorę w któryś dzień żeby się upewnić co trzeba mieć i wogole

reklama
U mnie dzisiaj było o bólu porodowym , w sensie jak sobie ulżyć, oddychanie przepona, spacerowanie, ciepły prysznic..
o ZZO położna powiedziała, że nigdzie w okolicy nie ma i że prywatne kliniki to maja...
Pytałam ja o wiesiołka, ta herbatę i masaż krocza, to powiedziała, że nie wie czy pomaga, ale chyba nie szkodzi, ale żeby się nie bać cięcia jak coś.
Za tydzień o porodzie rodzinnym ma być.
Teraz leżę, nie mam sił przez ten upał , byłam trochę na mieszkaniu, bo mój S.razem z wujkiem, montują dolne szafki, ale jak to u nas bywa już czegoś brakuje :D muszą się sprężyć, bo już w sklepie czekają meble do salonu , a że mamy kuchnie z salonem to musi być miejsce :-)

Do góry