reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zapomniałam GoJ dobre wieści u lekarza także trzymasz się równo

Moje za godz maja pociąg jajko znoszą już a ja pierwsza noc bez córek tylko z synkiem hihi mam nadzieję że wytrzymam te 9dni i wrócą całe i zdrowe Ehhhh my matki ciągle się martwimy
Dasz radę, chociaż pewnie będzie ciezko ;) trochę odpoczniesz przynajmniej :)

A ja właśnie zaliczyłam pogaduchy z muszla klozetową. I wcale mi nie lepiej, nadal mdli. Więc pewnie to nie ostatnie.

reklama
Przez ciebie i twój idał zadtanawiam się jak dużego ma Mikołaj. Kacper to miał takie pęto że już w 14tc było wiadomo... no a B. mniejszy w tej kwestii ;)

Hehe ciekawe czy mój będzie miał po tatusiu :) a tam serio to w życiu i tym nie myślałam a drugie ze ja nie będę wiedziała jak ogarniać higienę intymna małego mężczyzny [emoji23]

Dasz radę, chociaż pewnie będzie ciezko ;) trochę odpoczniesz przynajmniej :)

A ja właśnie zaliczyłam pogaduchy z muszla klozetową. I wcale mi nie lepiej, nadal mdli. Więc pewnie to nie ostatnie.
Ty serio chcesz staremu na złość zrobić :) i urodzić w sobotę... albo... on wymantrował żebyście w sobotę już we czworo w domu byli :)

Hehe ciekawe czy mój będzie miał po tatusiu :) a tam serio to w życiu i tym nie myślałam a drugie ze ja nie będę wiedziała jak ogarniać higienę intymna małego mężczyzny [emoji23]
Wygodniej niż córki bo dupę można podcierać do góry. Trzeba na napletek uważać. Kacper ma przerośnięty i kłopoty z tym mieliśmy dość wcześnie ale jak jest normalny to chłopak wygodny w obsłudze.

reklama
Do góry