reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Rozumiem Aniu. Dopiero doczytałam o twoim tacie i że mąż potrafi przesądzić.
To całkiem inna sytuacja. Mój tata nie pije, a mąż nie na z tym problemów. Napił się tylko raz jak urodził się dawid i to przypadkiem że tak powiem, bo nie wypił dużo, tylko go położyło bo był na 1 kanapce cały dzień.
Więc nie mam prawa się wypowiadać. Przepraszam.
A nie, on nie przesądza. Zazwyczaj. Nie wiem co mu tak odbilo, bo u nas generalnie nie ma alko w domu. Kryzys wieku średniego chyba. Ale zna sytuację i moje podejście do sprawy, zwłaszcza w tej sytuacji, że to już ciąża właściwie donoszona i w każdej chwili moze młody zarządzić ewakuację. Nie ważne, znając życie pobuczy, pobuczy a w końcu się zadowoli radlerem. Tylko wkurza mnie, że sam nie pomyśli i muszę mu takie podstawy tłumaczyć. Ze jak ma babę w terminie porodu, to ma być gotowy 24 na dobę.
Nie dobrze mi. Zdrzemnelam się pół godziny i teraz mnie mdli, fuj.

Hej, zaraz Was doczytam a tak na szybko...wizyta u lekarza ok, mała waży w 32+4 około 2100g, serduszko ok, pęcherz moczowy ok, kręgosłup ok, łożysko ok, wody płodowe też. Będzie jednak CC, nie wiem jak to do konca jest ale lekarka mi tlumaczyla ze po jednym cięciu przy porodzie SN nie podają leków naskurczowych tylko licza ze organizm sam wywola skurcze i całą akcję a u nas w razie W anestezjolog tylko na I zmianie na ginekologii na rano a tak to sciagaja z innego oddziału ale to wiadomo trwa dłużej a ja wiem po pierwszym porodzie ze cenna kazda minuta. Moja lekarka bardzo ostrozna jest i nie chce ryzykowac, takie odnosze wrazenie wiec chyba z zalem jej poslucham i jednak CC będzie około 10 wrzesnia.

Hej, zaraz Was doczytam a tak na szybko...wizyta u lekarza ok, mała waży w 32+4 około 2100g, serduszko ok, pęcherz moczowy ok, kręgosłup ok, łożysko ok, wody płodowe też. Będzie jednak CC, nie wiem jak to do konca jest ale lekarka mi tlumaczyla ze po jednym cięciu przy porodzie SN nie podają leków naskurczowych tylko licza ze organizm sam wywola skurcze i całą akcję a u nas w razie W anestezjolog tylko na I zmianie na ginekologii na rano a tak to sciagaja z innego oddziału ale to wiadomo trwa dłużej a ja wiem po pierwszym porodzie ze cenna kazda minuta. Moja lekarka bardzo ostrozna jest i nie chce ryzykowac, takie odnosze wrazenie wiec chyba z zalem jej poslucham i jednak CC będzie około 10 wrzesnia.

Ważne ze z dzidzia ok wszystko.

Zapomniałam GoJ dobre wieści u lekarza także trzymasz się równo

Moje za godz maja pociąg jajko znoszą już a ja pierwsza noc bez córek tylko z synkiem hihi mam nadzieję że wytrzymam te 9dni i wrócą całe i zdrowe Ehhhh my matki ciągle się martwimy

Wrócą całe i zdrowe. Nie martw się. Ale doskonale rozumiem.

Zapomniałam GoJ dobre wieści u lekarza także trzymasz się równo

Moje za godz maja pociąg jajko znoszą już a ja pierwsza noc bez córek tylko z synkiem hihi mam nadzieję że wytrzymam te 9dni i wrócą całe i zdrowe Ehhhh my matki ciągle się martwimy
To pewnie przed Tobą bezsenna noc...

reklama
Do góry