reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mój tylko pyta w trakcie czy mnie za bardzo nie uciska :p to mu mowie żeby nie pytał że w razie co na pewno mu powiem :)
To mój chłop od 6 miesiąca mi już nie pozwala być na górze. Zestresowany taki jest.wtedy i mówi "tylko jej nie zgnieć"
Tiaaaaaaa
No wiadomo :) teraz nie na wszystko można sobie pozwolić :) zresztą brzuch przeszkadza :p
Toteż ja uskuteczniam wszelkie pozy "na kłode" :laugh2::laugh2:
Chłop.się nie stresuje a i się człowiek nie zmęczy :rolleyes2:

reklama
Nerki są zawalone, nie mogę spać ani na jednym boku ani na drugim bo boli.. praktycznie śpię na siedząco jak zasypiam to druga w nocy i budzę się o 5 rano i tak cały dzień walczę .. plus młoda tak kopię że mi chyba dziurę w brzuchu zrobi niedługo ;) od 28 tygodnia jest pośladkowo ułożona .. moja starsza córka też tak była i została do końca .. pytałam lekarza czy może tak już zostać a lekarz odpowiedział że wszystko też zależy od macicy ...

Pytam bo ja mam ten zastoj. Z winy moczowodu który jest znacznie poszerzony. Macica go uciska. Obecnie nie mam boli ale sytuacja się pogarsza.

To mój chłop od 6 miesiąca mi już nie pozwala być na górze. Zestresowany taki jest.wtedy i mówi "tylko jej nie zgnieć"
Tiaaaaaaa

Ha ha ha :D się uśmiałam z tego że masz jej nie zgnieść :)
A to prawda, nie ma co teraz się przemęczać :)

Tiaaaaaaa

Kobiety , nie ma się co oszukiwać. Od tylu najlepiej. Bezpiecznie wygodnie i przyjemnie A i dużo mężczyzn bardzo to lubi.

Dziewczyny, mam pełno ubranek dla dzidzi i muszę w końcu to zacząć prać, i od razu sprawdzić co ja tam mam, bo przez to moje zdrowie to nawet nie zaglądałam do worków z ubrankami które dostałam. .. tylko wiem że jest tego duzo.. a muszę w końcu to ogarnąć... I moje pytanie w jakiej temperaturze to prać bo nie chce zniszczyć tych malutkich ubranek .. kupiłam przez neta lovela proszki płyny itd..
Ja w Lovelli prałam w 40°

reklama
Do góry