reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Spoko, zareczam, że nie patrzą na niepodzielone łóżko, czy górę prania. Jak jest łóżko, to znaczy, że dziecko ma gdzie spać, góra prania świadczy tylko o tym, że ma się w co ubrać, a brudne naczynia, że macie co do garnka włożyć. Serio nie ma potrzeby się tak stresować :) za to taka położną to pierwsza osoba, która może zauważyć, że dziecko jest faktycznie zaniedbywane, bite, że matka wariatka karmi je mlekiem UHT z kartonu, a konkubent bije. Dlatego myślę, że to bardzo dobrze, że przychodzą.
Nie patrzą też na ścianę wymalowaną przez dziecko. Ale już flaszki po alko i pety tak ;) a serio byle było jak to w domu z dziećmi... zbytni porządek bywa podejrzany

reklama
Spoko, zareczam, że nie patrzą na niepodzielone łóżko, czy górę prania. Jak jest łóżko, to znaczy, że dziecko ma gdzie spać, góra prania świadczy tylko o tym, że ma się w co ubrać, a brudne naczynia, że macie co do garnka włożyć. Serio nie ma potrzeby się tak stresować :) za to taka położną to pierwsza osoba, która może zauważyć, że dziecko jest faktycznie zaniedbywane, bite, że matka wariatka karmi je mlekiem UHT z kartonu, a konkubent bije. Dlatego myślę, że to bardzo dobrze, że przychodzą.

Zależy na kogo trafisz.. U mnie była super, to 2 razy była i raz dzwoniła czy jest potrzeba. Podpisałam jej że była coś tam więcej.. i git. Ale różnie bywa.

Nie mam arbuza, ale już u m zamówiłam hak będzie wracał..

Prezent powitalny.
A jaki aromatyczny....

Kiedyś siedzi baba od ubezpieczeń
Gadka już z pół godziny a ja słyszę skrobi skrob skrop po kuwecie.....

Patrzę na mojego...on na mnie...nosy w pogotowiu.... Gadka się kręci...
A ona nagle....a co to za zapach...???
Nosz *****
Air vic....na czterech łapach....

reklama
Do góry