reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja właśnie siedzę w kuchni i mnie telepie wku.....w
Jest teść i małż....rozkręcają nasze małżeńskie żeby wynieść i przynieść większe no se kupiłam z drugiej ręki.....

Kupowałam obecne łóżko sama.sama je składałam.... A oni mi tu profanację robią....
Rozkręcić na części pierwsze pod pachę i do garazu....drugie przynieść w częściach skręcić walnąć materac i hi live....

Nie bo chłopy to mają wizje..kurde jak na wojnę planning....eh

Zostaw ich i każ się wołać jak skończą.. szkoda nerwów

My po ortodoncie . Pani chce młodemu we wrześniu jeszcze dół zrobić.. we wrzesniu niech spada.. hehe.. powiedziakam jej, ze raczej nie w tym roku.
Zaczęła opowiadać swoje porody i ciąże. Przytyła 30 kg.. szok.. no i dzieci 4.5 jedno, drugie 4.9 to już cesarka.. no szok szok szok..

Ania ja też byłam dziś na kilku spacerach.. rano odprowadziłam mlodego do dziadków (10min) j poszłam po mini zakupy pieczywo i owoce( 30min) potem odebrałam młodego i do Ortodonty (20min) i z młodym na lody juz 10min.. Ale chodzę już powoli..

Trzymajcie kciuki za jutro żeby nam tą osteze zdjęli i żeby zrosniete było..

T
Ania ja też byłam dziś na kilku spacerach.. rano odprowadziłam mlodego do dziadków (10min) j poszłam po mini zakupy pieczywo i owoce( 30min) potem odebrałam młodego i do Ortodonty (20min) i z młodym na lody juz 10min.. Ale chodzę już powoli..

Trzymajcie kciuki za jutro żeby nam tą osteze zdjęli i żeby zrosniete było..
Trzymam

reklama
Az strach kuźwa łóżka nie poscielic
Ale.co innego ocenić czy jest syf i czy dziecko ma swój kąt i czy jest zaopiekowane. A co.innego jak wchodzi taka po 7 letniej przerwie i.mówi że remont zrobiony, no bo kiedyś inaczej było (A te 7 lat temu to ja u rodziców byłam przez pierwsze 4 miesiące bo jeszcze się.nie zdążyłam przeprowadzić do chłopa) pffffff
Albo porównywać że "jakąś jej inna pacjentka to tego pępka wcale dziecku nie myła"

Do góry