kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kobitki lecę bo dentysta za 10 min.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Reszta tez dobra. Zwłaszcza sałatka z sosem czosnkowym mniammmmmm
A ja właśnie siedzę w kuchni i mnie telepie wku.....w
Jest teść i małż....rozkręcają nasze małżeńskie żeby wynieść i przynieść większe no se kupiłam z drugiej ręki.....
Kupowałam obecne łóżko sama.sama je składałam.... A oni mi tu profanację robią....
Rozkręcić na części pierwsze pod pachę i do garazu....drugie przynieść w częściach skręcić walnąć materac i hi live....
Nie bo chłopy to mają wizje..kurde jak na wojnę planning....eh
Wynieśli jednoZostaw ich i każ się wołać jak skończą.. szkoda nerwów
Az strach kuźwa łóżka nie poscielicOne taki mają cel.. zobaczyć w jakich warunkach dziecko żyje..
Jak się uda zamknę koty w łazience.... He heAz strach kuźwa łóżka nie poscielic
TrzymamAnia ja też byłam dziś na kilku spacerach.. rano odprowadziłam mlodego do dziadków (10min) j poszłam po mini zakupy pieczywo i owoce( 30min) potem odebrałam młodego i do Ortodonty (20min) i z młodym na lody juz 10min.. Ale chodzę już powoli..
Trzymajcie kciuki za jutro żeby nam tą osteze zdjęli i żeby zrosniete było..
Ale.co innego ocenić czy jest syf i czy dziecko ma swój kąt i czy jest zaopiekowane. A co.innego jak wchodzi taka po 7 letniej przerwie i.mówi że remont zrobiony, no bo kiedyś inaczej było (A te 7 lat temu to ja u rodziców byłam przez pierwsze 4 miesiące bo jeszcze się.nie zdążyłam przeprowadzić do chłopa) pffffffAz strach kuźwa łóżka nie poscielic