18grudzien
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra czas wybyc z domu, macie foto tego ala pajaca fajny na październik (ten po lewo)
Dla dobra ogółu lepiej żebym NIE śpiewała.
Nie profanuje kawy jakimiś dodatkami i zdołuje Cię bardziej bo poza kawą zjadam kawałek suchej bułki. Tragedia co
A tak serio po 1. w życiu nie dotarłabym żywa na badania bez tego. 2. powiedziałam kiedyś o tym w labie i mi powiedziały że sucha bułka i kawa czy herbata bez dodatków nie zakłamują wyników. Jedynie na glukoze bylam bez bułki.
Serio? Patrz... zapomniałam..Z tego co pamietam to na glukozie tez jadłaś bułkę
Patrzcie jaZ tego co pamietam to na glukozie tez jadłaś bułkę
Kurde... ja mam nadzieję że ten ginekolog ciacho nie wykrakał że w trzeciej ciąży to wszystko może być bo mam dziś zmasowany atak skurczysynow. Miki też bardziej wyciszony. A jak już to pcha się na szyjkę. Ci lekarze tym zaglądaniem w brochę to mi normalnie dziecko wywołają przed 12 sierpnia...
@kasiaczek89pl. nie mam... jak stary będzie wracał to mu powiem. Chłop się załamie. Codziennie do apteki lata...
Nie napisałam że nie będę tylko współczuję tym co będą tego słuchać...To jak Ty chcesz ze mną do remizy iść jak nie będziesz śpiewać ?
Ale jaką tu mają dziewuchy pamięć ja to normalnie Alzheimera mam.Patrzcie ja
Pamięta kobiecie....
Hi hi