Spoko. Przetrwam.Przykro mi:/
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoko. Przetrwam.Przykro mi:/
Z sodyWbijaj. Młode nam zrobią jakieś „drinki”
Ale mnie denerwujesz takim pysznym jedzeniem ehhhh
Pociesze cię słyszałem że taki upał ma być do 26 sierpnia Ehhhh
Trzymam kciuki.Kochani nie nadrobię was , ale jest bardzo dobrze. Brat pojechał do tej psycholog z centrum interwencji i udostępnił jej nagrania drugiego brata, gdzie marek zwierza się siostrzenicy co robi jej konkubent . Oczywiście bratowa mówi ,że dziecko i mój brat kłamie , a chłopak jej laskotal tylko małego. Sprawa poszła do sądu , bo nie chciała tego ugodowo załatwić. Ale mamy ogromne szanse , bo centrum stoi za nami i psycholog, która bada dziecko. Teraz występujemy o to , aby mały do wyjaśnienia sprawy został u nas. Także jest bardzo dobrze.
Facet. Facet i to taki FAAACET mjooodziooo. Na poród to ja się i uczeszę wszędzie i mejkap normalnie
Ale mnie denerwujesz takim pysznym jedzeniem ehhhh
Ja mam wannęI tak mi się nie chce rozkładać. Mam 4 baseny w promieniu 10 km. Wiec jak coś to pojadę wg uznania naotwarty lub pod dach
Wytatuuje sobie "fajna pochwa"No nie dziwię się.. jak się będziesz golić to zrób mu strzałkę gdzie ma potrzeć