reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

No sporo tego ale jak możesz to czemu nie? :)
Ja ogólnie głodnawa chodzę, ale staram się jest mniejsze porcje a częściej. No i jem to co muszę a nie to na co mam ochotę. Wiec jeśli Ci smakuje to na zdrowie :)

No właśnie ja przez te mniejsze porcje to jem prawie cały czas :) :) A co ochoty to ja mam na wszystko naraz już :)

reklama
Ja uwielbiam zapach książek :) No i kupowanie, dostawanie, czytanie- w końcu mama polonistka taka z prawdziwego zdarzenia to nauczyła
Też uwielbiam kupowac, dostawać i czytać książki. Kilka lat temu to każda książkę która kupowałam lub dostałam to wahałam. Jednak z tego się wyleczyłam po tym jak pracowałam jakiś czas w zakładach graficznych tam ten zapach nowych książek był przynajmniej 10 razy intensywniejszy niż w księgarni.
Wszystkie ciężarne wykupiły mi KUKURYDZĘ w biedrze!!! Chamstwo!
Będą domowe kebsy. Ale tej kukurydzy nie odpuszczę.
Ooo też bym zjadła kukurydzę
A u nas niby pada ale nic a nic nie chłodniej :(
Kasia niedziela jest od leniuchowania :)
My byliśmy od wczoraj u przyjaciół i tak gorąco, duszno, deszcz popadał dopiero dziś ok 14 ale nadal było duszno. Za to jak wróciliśmy do Olsztyna to ulewa na całego i chłodno [emoji16]

Aaaa kurczę a jak mnie jakie wzdęcia czy sensacje będą męczyć potem ... już namieszałam :) cztery kanapki z wędlina pomidorem, ogórkiem i cebula potem maliny z 20,pomidorki z 10, jabłka 4( babcyne prosto z krzoka i drzewa ), jakieś mięso z rosołu, surówka z ogórka kiszonego z cebula, ziemniaki - stary mnie karmił Zobacz załącznik 882725, potem pieczarkowa, nugetsy, frytki, surówki z selera dwie porcje, z marchewki tez dwie. Duży amerykański swiderek i dwa duuuze banany. To chyba pora sobie odpuścić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
O matko to się najedliscie :laugh2:
Ja się chipsami obżeram haha

Aaaa kurczę a jak mnie jakie wzdęcia czy sensacje będą męczyć potem ... już namieszałam :) cztery kanapki z wędlina pomidorem, ogórkiem i cebula potem maliny z 20,pomidorki z 10, jabłka 4( babcyne prosto z krzoka i drzewa ), jakieś mięso z rosołu, surówka z ogórka kiszonego z cebula, ziemniaki - stary mnie karmił Zobacz załącznik 882725, potem pieczarkowa, nugetsy, frytki, surówki z selera dwie porcje, z marchewki tez dwie. Duży amerykański swiderek i dwa duuuze banany. To chyba pora sobie odpuścić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Masz spust! Ja ledwo wciągnęłam kebsa a zrobiłam sobie takiego małego... i muszę odpocząć. Stary do apteki po Mg i rennie pojechał więc zaraz się będę faszerować.

reklama
Ja tak kocham pomidory a teraz jem je tylko rano i albo zgaga albo jeszcze zwracam... a jak urodzę to będzie po sezonie a malinowe będą po 15 zeta kg.

Do góry