reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A propo książek nie wiem dokładnie od kiedy ale każdemu nowonarodzonemu dziecku w Polsce mają dawać w szpitalu książkę "Pierwsze Wiersze"...
I jeszcze jakieś w żłobkach przedszkolach i szkołach... ale to chyba już nie personalnie tylko dla ogółu..
Jeśli te książki z wierszami to ta sama akcja o której ja czytalam to ma to ruszyć niby teraz od września i książki mają być dołączone do niebieskiego pudełka (tego co się w szpitalu dostaje).

Jeśli te książki z wierszami to ta sama akcja o której ja czytalam to ma to ruszyć niby teraz od września i książki mają być dołączone do niebieskiego pudełka (tego co się w szpitalu dostaje).
A ja w 2 ciąży/porodzie nie dostałam NP :( a jak teraz też nie dostanę to i z książki d..a :(

Co sobie będziesz żałować??

Aaaa kurczę a jak mnie jakie wzdęcia czy sensacje będą męczyć potem ... już namieszałam :) cztery kanapki z wędlina pomidorem, ogórkiem i cebula potem maliny z 20,pomidorki z 10, jabłka 4( babcyne prosto z krzoka i drzewa ), jakieś mięso z rosołu, surówka z ogórka kiszonego z cebula, ziemniaki - stary mnie karmił
IMG_0966.JPG
, potem pieczarkowa, nugetsy, frytki, surówki z selera dwie porcje, z marchewki tez dwie. Duży amerykański swiderek i dwa duuuze banany. To chyba pora sobie odpuścić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Załączniki

• IMG_0966.JPG
    IMG_0966.JPG
    167,3 KB · Wyświetleń: 240
reklama
Do góry