D
Deleted member 178444
Gość
Może to i lepiej [emoji14] stary odetchnie, bo już dzisiaj chciałam się przyczepić, że kibel brudny ale mi głosu brakło [emoji14]A widzisz...! Może i dobrze z tym głosem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może to i lepiej [emoji14] stary odetchnie, bo już dzisiaj chciałam się przyczepić, że kibel brudny ale mi głosu brakło [emoji14]A widzisz...! Może i dobrze z tym głosem
Hej dziewczyny!
Baaaaardzo Wam dziękuję za ogromne wsparcie, wczoraj byłam w połowie trupem. Zostawiłam pierwszy raz w życiu córkę u dziadków na noc, bo nie dałabym rady się nią zająć, już nie mówiąc o tym, że mogłabym ja zarazić. Dziś już znacznie lepiej, przede wszystkim serducho się uspokoiło, po przebudzeniu puls już "tylko" 102 [emoji14] ale mogę oddychać. Stawy bolą, ale też jakby mniej, no i nie mam gorączki. Za to straciłam głos i się ze mnie samiec domowy śmieje, że w końcu nie marudzę [emoji14]
Też odpoczniesz jak nie będziesz mogła się drzeć wiesz ile energii zaoszczędzisz?Może to i lepiej [emoji14] stary odetchnie, bo już dzisiaj chciałam się przyczepić, że kibel brudny ale mi głosu brakło [emoji14]
No... na pewnoZobacz załącznik 882598 Zobacz załącznik 882599
U mnie odczuwalna 35stopni i prognoza do piątku to też 30.. chce zasnąć i obudzić się w sobotę.. plizz ..
A jeszcze miałam twaróg na naleśniki i zrobiłam na śniadanie.. już chwilę leżał i musiałam. Zwłaszcza, że naleśniki z serem już chwilkę za mną chodziły.. wogole ja nie jestem mączna.. to w tej ciazy za placki, pierogi i ciasta oddalabym wszystko.. myślicie że to z powodu płci? Że córka?
Nie wiem, ale też bym oddala, tylko mi się robić nie chce [emoji14]Zobacz załącznik 882598 Zobacz załącznik 882599
U mnie odczuwalna 35stopni i prognoza do piątku to też 30.. chce zasnąć i obudzić się w sobotę.. plizz ..
A jeszcze miałam twaróg na naleśniki i zrobiłam na śniadanie.. już chwilę leżał i musiałam. Zwłaszcza, że naleśniki z serem już chwilkę za mną chodziły.. wogole ja nie jestem mączna.. to w tej ciazy za placki, pierogi i ciasta oddalabym wszystko.. myślicie że to z powodu płci? Że córka?