No minimum a w tv mowił że 4 do 6 żeby uniknąć tachykardii z odwodnienia.Dziewczyny jak wczoraj byłam na ip, to z lekarzem pogadalam i mówił, że w taka pogodę każda ciężarna powinna przyjmować magnez w maksymalnych dawkach i pić MINIMUM 3 litry wody dziennie. I to mineralnej, nie źródlanej
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
600 mg na dobeBTW mnie się Mg skończył a jaka to max dawka @StarAnia?
D
Deleted member 180961
Gość
Ja wczoraj caly dzien nad jeziorem bylam, ale mimo tego ze czapka na glowie byla, pilam duzo i co chwile wchodzilam do wody sie schlodzic po godzinie na sloncu musialam uciekac w cien, bo zaczely mi sie dziwne rzeczy ze wzrokiem dziac, jedno oko widzialo na pomaranczowo a drugie bardziej chlodne odcienie, wszystko niebieskawe. Troche sie przerazilam, bo i maly byl mniej aktywny, ale wieczorem juz wszystko bylo ok. Takze uwazajcie na siebie na sloncu, ja juz mam nauczke, ze teraz slonce juz nie jest dla mnie.
Dzisiaj ewidentnie musialam odespac, obudzil mnie budzik na mierzenie cukru i na letrox, wiec zrobilam to i drzemka, godzine pozniej wstalam i zjadlam sniadanie, wstawilam pranie i znowu do wyra. Godzine pozniej obudzil mnie budzik na mierzenie cukru po sniadaniu, wiec zmierzylam i dalej w kime [emoji33] nawet juz mnie potem piszczaca pralka ze koniec prania nie obudzila
@Paulamamula mnie tez dzisiaj okropny skurcz lydki obudzil w nocy, tak jeczalam, ze sie chyba sasiedzi pobudzili
@Mama7 ja tez mam chrapke na maczne, a u mnie chlopak wiec tyle z tej reguly
@StarAnia dobrze, ze juz dzisiaj ok, a krzyczenie nadrobisz jak odzyskasz glos
Dobrego dnia dziewczyny i uwazajcie na siebie
Dzisiaj ewidentnie musialam odespac, obudzil mnie budzik na mierzenie cukru i na letrox, wiec zrobilam to i drzemka, godzine pozniej wstalam i zjadlam sniadanie, wstawilam pranie i znowu do wyra. Godzine pozniej obudzil mnie budzik na mierzenie cukru po sniadaniu, wiec zmierzylam i dalej w kime [emoji33] nawet juz mnie potem piszczaca pralka ze koniec prania nie obudzila
@Paulamamula mnie tez dzisiaj okropny skurcz lydki obudzil w nocy, tak jeczalam, ze sie chyba sasiedzi pobudzili
@Mama7 ja tez mam chrapke na maczne, a u mnie chlopak wiec tyle z tej reguly
@StarAnia dobrze, ze juz dzisiaj ok, a krzyczenie nadrobisz jak odzyskasz glos
Dobrego dnia dziewczyny i uwazajcie na siebie
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Wiecie, ze w Zegrzu nie wolno sie kapac i moczyc -siniceStary chce jechać nad Zegrze. Fajnie. Ino podróż i szukanie miejsca parkinkowego zniechęca. Zaraz zerkne czy jaki basen otwarty nie otwarty.
Chloe.Chloe
O rany, po porannej pobudce od skurczu nogi (tez krzyczalam) i czytaniu do 9 z minutami zasnelam i spalam do 11.30... czas poszukac papu ...
Ostatnia edycja:
kasiaczek89pl
No póki mamy weekend dawaj dziś na jakie ściernicho skoczymy i pogo!
Może do remizy ? Zapodamy tam czadu
kasiaczek89pl
No przecież piszę...
Od tych upałów mam sr..czki. Nie nie rodzę. Nie oczyszczam się. Dużo piję mało jem stąd taki objaw.
Mikołaj nie pojmuje że tej macicy to się nie da już bardziej rozciągnąć. Jego kończyny czuję już wszędzie. Mąż stwierdził że to ośmiornica. Ja rozumiem że on ma ADHD ale kurcze jak siedzę na tronie mógłby odpuścić harce na chwilkę choć.
Noc dobra nawet ale sny.. o losie. Tyle ludzi. Twarzy. Zdarzeń. Obrazów... migawki...
Pewnie tak. Ja ostatnio na odwrót. Z tym kibelkiem tez kombinuje się gdzieś ruszyc.
kasiaczek89pl
Hej dziewczyny!
Baaaaardzo Wam dziękuję za ogromne wsparcie, wczoraj byłam w połowie trupem. Zostawiłam pierwszy raz w życiu córkę u dziadków na noc, bo nie dałabym rady się nią zająć, już nie mówiąc o tym, że mogłabym ja zarazić. Dziś już znacznie lepiej, przede wszystkim serducho się uspokoiło, po przebudzeniu puls już "tylko" 102 [emoji14] ale mogę oddychać. Stawy bolą, ale też jakby mniej, no i nie mam gorączki. Za to straciłam głos i się ze mnie samiec domowy śmieje, że w końcu nie marudzę [emoji14]
Super !! WAzne ze coś lepiej. Oby do przodu.
reklama
Angelika89
Nad zegrzem sa sinice i zamkniete kapieliskaStary chce jechać nad Zegrze. Fajnie. Ino podróż i szukanie miejsca parkinkowego zniechęca. Zaraz zerkne czy jaki basen otwarty nie otwarty.
Ja nie smaruje brzucha ani nic kremem bo nie lubie. Poki co nie mam nowych rozstepow, "tylko" te z poprzedniej ciazy