reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Byłam w sklepie. Po kakao :) ale nie o tym. I taka niby znajoma ale tylko na cześć pyta kiedy rodze i co będzie... Kurde będzie dziecko, wtedy kiedy zdecyduje się wyjść. Hello. Nienawidzę rozmawiać z ludźmi. Mam dwie przyjaciółki i jeśli chce z kimś pogadać to niech to będzie ktoś komu ufam i kto mi dobrze życzy a nie tu na tej wsi to tylko wszystkich wszystko interesuje. Ta w ciąży przed ślubem, ta ślub a jeszcze bez dziecka, ten chory, tamten umarł, a tamten to już bankrut i bank ciągniki zajął. Kuuu.... Dlatego jak pracowałam w mieście to tam robiłam wszelkie zakupy, a jak raz na ruski rok wyszłam tu do sklepu to od razu a co ty się nie pokazujesz... Gdzie się podziewasz. W dupie ***** żebyś jedna z drugą miała się nad czym zastanawiać resztkami zgnilego mózgu. Albo piwo kiedyś kupowałam, byłam z moją siostrą nieletnia. To od razu komentarz no jedna w stanie błogosławionym druga nieletnia a piwko?? Mówię tak, męża trzeba podlać.

Ja wole jechać dalej niż iść do naszego sklepu [emoji23]

Adell1994 a macie oddzielna kuchnie, łazienkę? Ogólnie lubi Cię czy tak spode łba?

Sorry ze tak wypytuje ale odkrywam coraz więcej podobieństw między nami :)
No niestety wszystko wspólne, a narazie nie ma innej możliwości bo mamy działkę i chcemy dom postawić to na wynajem nas nie stać bo trzeba oszczędzać na budowę .
Ja bardzo chciałam zamieszkać z moimi rodzicami bo tutaj ogród i sad, a tam wszystko w kurzych odchodach. Ale znowu mój S. ma tam warsztat i dorabia po pracy i niestety trzeba było pójść na ugodę.
Czy lubi, na początku myślałam że tak A teraz nasze relacje są poprawne . Ona uważa że wszystko dla swojego syna robi lepiej, dokonuje lepszych wyborów .
A tak naprawdę kiedy on czegoś potrzebuje to tylko do mnie można zwrócić się o pomoc bo im się jechać nie chce, tego nie zrobią .

reklama
Do góry