To uziemioną będzie miała tę rękę więc zostaje jej tylko gadanie, a jak cię zmęczy gadanie to powiesz, że zmęczona jesteś i narkaCieśń nadgarstka , chyba dobrze pamiętam .
reklama
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kasia daj znać po wizycie co tam.
Ja to sie dziś zanudze. Poszłabym na minimalny spacer ale poki co zbyt duszno
Narazie umyta i leżę na wyrze
kasiaczek89pl
Byłam w sklepie. Po kakao ale nie o tym. I taka niby znajoma ale tylko na cześć pyta kiedy rodze i co będzie... Kurde będzie dziecko, wtedy kiedy zdecyduje się wyjść. Hello. Nienawidzę rozmawiać z ludźmi. Mam dwie przyjaciółki i jeśli chce z kimś pogadać to niech to będzie ktoś komu ufam i kto mi dobrze życzy a nie tu na tej wsi to tylko wszystkich wszystko interesuje. Ta w ciąży przed ślubem, ta ślub a jeszcze bez dziecka, ten chory, tamten umarł, a tamten to już bankrut i bank ciągniki zajął. Kuuu.... Dlatego jak pracowałam w mieście to tam robiłam wszelkie zakupy, a jak raz na ruski rok wyszłam tu do sklepu to od razu a co ty się nie pokazujesz... Gdzie się podziewasz. W dupie ***** żebyś jedna z drugą miała się nad czym zastanawiać resztkami zgnilego mózgu. Albo piwo kiedyś kupowałam, byłam z moją siostrą nieletnia. To od razu komentarz no jedna w stanie błogosławionym druga nieletnia a piwko?? Mówię tak, męża trzeba podlać.
Ja wole jechać dalej niż iść do naszego sklepu [emoji23]
Adell1994
No niestety wszystko wspólne, a narazie nie ma innej możliwości bo mamy działkę i chcemy dom postawić to na wynajem nas nie stać bo trzeba oszczędzać na budowę .Adell1994 a macie oddzielna kuchnie, łazienkę? Ogólnie lubi Cię czy tak spode łba?
Sorry ze tak wypytuje ale odkrywam coraz więcej podobieństw między nami
Ja bardzo chciałam zamieszkać z moimi rodzicami bo tutaj ogród i sad, a tam wszystko w kurzych odchodach. Ale znowu mój S. ma tam warsztat i dorabia po pracy i niestety trzeba było pójść na ugodę.
Czy lubi, na początku myślałam że tak A teraz nasze relacje są poprawne . Ona uważa że wszystko dla swojego syna robi lepiej, dokonuje lepszych wyborów .
A tak naprawdę kiedy on czegoś potrzebuje to tylko do mnie można zwrócić się o pomoc bo im się jechać nie chce, tego nie zrobią .
Adell1994
Pierwszy . To się nażaliłam . Ale no nie mam komu . Mojej mamie nie chce o tym gadać bo i tak ma pełno zmartwień , S. powiedziałam że jak po porodzie będzie mi tam źle i nie będę się czuła jak w domu to trzeba będzie coś wymyśleć .Synuś mamusi... A wnuk pierwszy?
Adell1994
Znaczy nic nie będzie mogła robić tą ręką ? Nie wiem szczerze mówiąc jak wygląda rekonwalescencja po takim zabiegu .To uziemioną będzie miała tę rękę więc zostaje jej tylko gadanie, a jak cię zmęczy gadanie to powiesz, że zmęczona jesteś i narka
Dostanie ortezę na pewno do zdjęcia szwów. Nie może wtedy zginąć jej w nadgarstku. A później jest nakaz nieobciążania tej reki przez kilka tygodni.Znaczy nic nie będzie mogła robić tą ręką ? Nie wiem szczerze mówiąc jak wygląda rekonwalescencja po takim zabiegu .
Adell1994
O boże , to nie wiem co gorsze . Jeszcze nic nie będzie mogła zrobić to będzie mnie ganiała.Dostanie ortezę na pewno do zdjęcia szwów. Nie może wtedy zginąć jej w nadgarstku. A później jest nakaz nieobciążania tej reki przez kilka tygodni.
Haha i tak źle i tak niedobrzeO boże , to nie wiem co gorsze . Jeszcze nic nie będzie mogła zrobić to będzie mnie ganiała.
reklama
Adell1994
Ciężarnej nie dogodziszHaha i tak źle i tak niedobrze