Tego psa to chyba teście tak nazwali a że pasuje do niej to zostało... ja jej nie lubię cholernie wszystko niszczy i grzebie w śmieciachHehe to ciekawe. U nas kot się zwał Panda. Ja zaraz się zwlekam umyć i na to usg. Tu się znów gorac robi.
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Oby ale coś mi się nie wydaje . Ona od początku nie jest zachwycona ciąża , zabieram jej ukochanego synka i jeszcze zamieszałam u nich . Obawiam się że ciągle będzie mi mówiła co robię źleTakie minusy :/ może akurat będzie tak jak mówi ...
kasiaczek89pl
Oby ale coś mi się nie wydaje . Ona od początku nie jest zachwycona ciąża , zabieram jej ukochanego synka i jeszcze zamieszałam u nich . Obawiam się że ciągle będzie mi mówiła co robię źle
Aha to ten typ.
A co będzie miała robione?W ogóle dzisiaj się dowiedziałam że teściowa pod koniec sierpnia ma zabieg na rękę i będzie 2 miesiące na l4 , aż mi się nie chce myśleć że przez ten pierwszy czas ciągle będzie w domu . Niby twierdzi że nie będzie się wtrącała i taką mam nadzieję ale przeraża mnie ta wizja. myślałam że cała reszta będzie w pracy i będziemy sobie z S. sami z małym .
Fujjj i ona to zje?
.Adell1994 tulę i nie zazdroszczę. U mnie przynajmniej ten plus że nie muszę teściowej codziennie oglądać. A ma inne dzieci oprócz Twojego męża?
RooibosGirl i tak tak nie umiem dlatego łatwiej mi spamietac i napisać tak o
Leżę sobie chwilowo na łóżku i tak czuję coś śmierdzi... Przypomniała mi się GoJ i jej pytania o pot. I tak obwąchałam siebie... Myślę nie no kurde pachy w miarę. Wącham poduszki, kołdrę, rogala ... Potem myślę nie no to chyba jednak ja tak śmierdze.
Ale aż tak? Myślę może matka coś gotuje. A tu bingo!!! Gotowe pulpety ze słoika, tak wali że normalnie jak takim swaszonym poto-moczem. Bleee
Mama7
Wątpię :/ Jeżeli praca jako pomoc apteczna (która miała polegać tylko na liczeniu towaru i nikt nie uprzedzał, że będę musiała dźwigać tyle ciężkich skrzynek i kartonów!) nie spowodowała, że pojawiły się u mnie porządne mięśnie ramion to dzidzia chyba też mi ich nie wyczaruje. Słabeusz jestem. Taki słabeusz z grubą dupą i rączkami jak patyczki, no co ja poradzę.. Przynajmniej przed ciążą taka byłam, teraz patyczki są trochę grubsze.
Wiesz dziecko rodzi się małe i stopniowo przybiera.. więc to tak naturalnie i niezauważalne się tworzy..
Pamiętam jak cały chrzest mojego klocka trzymałam 9kgmial i potem nie mogłam dojść dlaczego mnie tak bolą..
Adell1994
Cieśń nadgarstka , chyba dobrze pamiętam .A co będzie miała robione?
Adell1994
No ma dwie córki ale za granicą pracują także tylko on tutaj na miejscu .Adell1994 tulę i nie zazdroszczę. U mnie przynajmniej ten plus że nie muszę teściowej codziennie oglądać. A ma inne dzieci oprócz Twojego męża?
RooibosGirl i tak tak nie umiem dlatego łatwiej mi spamietac i napisać tak o
Leżę sobie chwilowo na łóżku i tak czuję coś śmierdzi... Przypomniała mi się GoJ i jej pytania o pot. I tak obwąchałam siebie... Myślę nie no kurde pachy w miarę. Wącham poduszki, kołdrę, rogala ... Potem myślę nie no to chyba jednak ja tak śmierdze.
Ale aż tak? Myślę może matka coś gotuje. A tu bingo!!! Gotowe pulpety ze słoika, tak wali że normalnie jak takim swaszonym poto-moczem. Bleee
reklama
Adell1994
Przecież to gotowe jedzenie z biedry nawet smaczne nie jest . Kupiłam raz krokiety bo miałam ochotę, a nie chciało mi się robić i to był pierwszy i ostatni raz . Z gotowców z biedry to lubię tylko pierogi mrożone albo pyzy ale to też rzadko kupujePewnie. Moja matka jest takim leniem że mimo że miała roczny urlop zdrowotny PŁATNY BO JEST NAUCZYCIELKA. żal moim zdaniem bo wcale chora nie była, miała tylko usunięta macice a rok wpadala pensja bez pracy. Ale ok.
I ona jest taka że nie ugotuje nic wartościowego. Na porządku dziennym jest fasolka ze słoika, kopytka gotowe i wszelkie gotówce z biedronki. Nie mówię już o upieczeniu jakiegoś ciasta.
Dlatego ja robię oddzielne obiady. Gotuje. Z podstawowych produktów i staram się zdrowe. A nie kupić krokiety w biedrze i odgrzać