D
Deleted member 178444
Gość
Narzekajmy razem. Narzekanie jest fajne!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Narzekajmy razem. Narzekanie jest fajne!
Ja wątróbek nie lubię nawet sławetnej "fłagra"Mmmmm zjadłabym! Lemoniadę też bym wypiła!
Bo kuźwa poza tym że nie mam siły nosić tego bzebola ogromnego to ujdzie. Łożysko cacy. Szyja git.W sensie ? Kobieto każdej wolno narzekać
Młoda u dziadków na ogródku. Jeszcze nie wróciła [emoji14]
Hahaha Dziekuje za ocene ja sama nie wiem co tam widac bo jak ogladalam na yt to wyglada na wargi sromowe a na niektorych zdjeciach i na to i na toChociaż teraz patrzę przemytym okiem i może to być duża łechtaczka i burgeros.
No B. był u psychiatry... właściwie to ja byłam bo ze mną gadał 1h z B. 10 minut max. A teraz poszli z S i psem na rowery...
W pierwszej chwili widziałam jajka ale zaspana byłamHahaha Dziekuje za ocene ja sama nie wiem co tam widac bo jak ogladalam na yt to wyglada na wargi sromowe a na niektorych zdjeciach i na to i na to